Amberian Dawnin upea ABBA-coveralbumi Take A Chance – A Metal Tribute to ABBA ulkona – Katso myös Super Trouper -lyriikkavideo!

Katso myös Super Trouper -lyriikkavideo!

 

Jo aiemmin esimerkiksi Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) -singlellä popin ja metallin raja-aitoja kaatanut Amberian Dawn julkaisi tänään kokonaisen albumillisen tyylikkäitä ABBA-tulkintoja. Take A Chance – A Metal Tribute to ABBA -albumilta nostettiin esiin Super Trouper -avausraita, jonka lyriikkavideon voi nyt katsastaa täällä.

"Super Trouperista tuli yksi parhaiten soundaavista biiseistä tällä albumilla. Caprin ääni on täydellinen tähän. Mikko Karmila loi hyvin voimakkaat soundit miksauksillaan, ja kaikki elementit lauluista instrumentteihin ovat hyvin balanssissa", bändi kuvailee.

Napalm Recordsin kautta julkaistu levy on kunnianosoitus yhdelle bändin suurimmista innoittajista ja tarjoaa aivan uudenlaista kulmaa metalligenreen.

Minun oli oikeastaan pakko tehdä tämä levy”, Seppälä jatkaa. “Meillä oli niin hauskaa äänittäessämme Lay All Your Love On Me -coveria vuonna 2019, että päätös kokonaisen ABBA-albumin tekemisestä oli helppo. Kappaleet valittiin tarkkaan, ja vaikka siellä on jättihittejä mukana, coveroimme myös henkilökohtaisia suosikkejani kuten The Day Before You Came. Äänitysprosessi oli lopulta melkoinen koettelemus meille kaikille, mutta olemme sataprosenttisen tyytyväisiä lopputulokseen. Tämä levy todella soundaa Amberian Dawn -albumilta.”

Take A Chance – A Metal Tribute to ABBA -kappalelistaus sisältää täyden kattauksen ABBAn uran parhaimmistoa vuosien varrelta:

1. Super Trouper
2. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
3. SOS
4. Head Over Heels
5. The Day Before You Came
6. Angeleyes
7. That's Me
8. Mamma Mia
9. Under Attack
10. Like An Angel Passing Through My Room
11. Lay All Your Love On Me

 

Amberian Dawn on:

Capri - laulu
Tuomas Seppälä - koskettimet
Emil Pohjalainen - kitara
Jukka Hoffren - basso
Joonas Pykäläaho – rummut

 

Facebook
Instagram
Twitter
Website