Melankolista death metalia soittavan kotimaisen Dead Serenityn uusi single on kappale menetyksestä ja elämän häilyvyydestä

Valokuvaaja: Jere Hyppönen

Dead Serenityn toinen singlejulkaisu tulevalta ensialbumilta esittelee bändin herkempää, melodista puolta synkkiä tunnelmia unohtamatta.

"Mistä löytää toivo, kun kaikki valo on poissa?" - Tämän kysymyksen äärellä "Evanecent" käsittelee menetystä ja elämän häilyvyyttä, avaten ikkunaa ihmiseen, joka epätoivon uuvuttamana hiljalleen laskeutuu kaiken nielevään synkkyyteen.

Dead Serenity on 2018 perustettu melankolista melodista death metallia soittava 5-henkinen bändi pääkaupunkiseudulta. Musiikissaan bändi luottaa vahvoihin melodioihin ja käsittelee teksteissään ihmiselon tunteiden koko skalaa, kuljettaa tunnelmasta toiseen, herkkyydestä hurmokseen ja ahdingosta aggressioon.

Bändi julkaisi debyytti-EP:nsä "Beginnings" vuonna 2020, ja se saa jatkoa alkuvuodesta 2023 täyspitkän "When Worlds Turn To Gray" -albumin muodossa.
Albumin äänityksestä, miksauksesta ja masteroinnista on vastannut Dead Serenityn kitaristi ja pääasiallinen biisintekijä Toni Lind. Lyriikkavideon sekä singlen kansitaiteen on toteuttanut Jonas Eriksson.

Katso lyriikkavideo: https://youtu.be/inKYNiQs4CA
Kuuntele single: https://push.fm/fl/deadserenity-evanecent

https://www.facebook.com/DeadSerenityOfficial
https://www.instagram.com/deadserenityofficial/