Dark The Suns julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon Aurora - Viides albumi näkee päivänvalon myöhemmin 2023

Jo vuodesta 2005 lähtien tunnistettavalla melodisella metalillaan ihastuttanut Dark The Suns julkaisi tänään uuden singlen Aurora. Kappale on toinen näyte myöhemmin 2023 julkaistavalta viidenneltä studioalbumilta.

Katso Aurora musiikkivideo: https://youtu.be/vlp1R36jiNs

Mikko & Inka Ojala kommentoivat:

"Aurora on toinen single meidän tulevalta viidenneltä albumiltamme, jonka äänitykset ovat tällä hetkellä hyvällä mallilla. Seitsemän uutta kappaletta odottaa täysin valmiina rinnalleen vielä kolmea kappaletta, joiden äänitykset sijoittuvat vuoden 2023 alkupuolelle." Mikko

"Melankolinen ja tunnelmallinen, elämästä pohjoisen luonnon keskellä kertova Aurora-single edustaa uuden levyn keskitempoista kappalemateriaalia sisältäen tuttuun tapaan runsaasti kauniita pianomelodioita ja raskaita kitaroita." Inka

Kuuntele Aurora single suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/dts-aurora

BIOGRAFIA:
Mikko Ojala perusti Dark the Sunsin vuonna 2005. Vuonna 2006 bändi kasvoi, kun kolme uutta jäsentä (basisti Inka, Juha kosketinsoittimissa ja rumpali Markus) liittyivät yhtyeeseen. Bändi teki myös sopimuksen Firebox Recordsin kanssa samana vuonna.

Vuosina 2007-2010 Firebox Records julkaisi yhtyeen kolme täyspitkää albumia (In Darkness Comes Beauty, All Ends in Silence ja Sleepwalking in a Nightmare). Bändi teki lukuisia keikkoja näiden vuosien aikana.

Kokoonpanossa on vuosien varrella tapahtunut lukuisia muutoksia, mutta Mikko ja Inka ovat olleet jatkuvasti yhdessä tekemässä musiikkia. Bändi oli epäaktiivinen vuosina 2013-2020, mutta vuonna 2020 Mikko ja Inka päättivät jatkaa yhdessä musiikin tekemistä. Oli todella luonteva tapa jatkaa bändiä duona, sillä he ovat kirjoittaneet yhdessä lähes kaiken yhtyeen musiikin ja sanoitukset.
Vuosina 2020 ja 2021 Inverse Records julkaisi neljä singleä yhtyeen 4. albumilta Suru Raivosi Sydämeni Pimeydessä. Levy sisältää kymmenen kappaletta melankolista ja melodista suomalaista metallimusiikkia. Bändi on aina kuvaillut musiikkiaan "kauniiksi pianomelodioiksi tummansävyisellä laululla".
Viidennen studioalbumin on määrä ilmestyä myöhemmin vuonna 2023 Inverse Recordsin kautta. Kokoonpano:
Mikko Ojala - laulu, kitara, rummut
Inka Ojala - basso, koskettimet

Linkit:
https://www.facebook.com/darkthesunsofficial
https://darkthesuns.bandcamp.com
https://spoti.fi/2Jmh5kW
https://www.instagram.com/darkthesunsofficial