Juno - En paljoo tiiä

Kuuntele En paljoo tiiä tästä. Suomen arvostetuimpiin räppäreihin kuuluva Juno julkaisi perjantaina 9.12. singlen En paljoo tiiä. Kappale on neljäs single ensi vuonna julkaistavalta Junon seitsemänneltä albumilta. Aiemmin levyltä on julkaistu singlet Kaadun saappaat jalassa feat. Jonna Tervomaa, Veri feat. VilleGalle ja Eräpäivät. Tulevalla albumilla Juno käsittelee isoja teemoja ja ottaa kantaa itselleen tärkeisiin asioihin.

Juno on 35-vuotias räppäri, joka aloitti soolouransa 2000-luvun alussa. Juno on julkaissut kuusi sooloalbumia ja lukuisia omakustannejulkaisuja. Juno tunnetaan myös yhtyeistä Elokuu, SMC Lähiörotat, Hotelli Vantaa ja Hulabaloo. Yhteensä Juno on räpännyt yli 200 julkaistulla kappaleella.

Juno teki vuoden 2019 albumilla Katumuksen sakramentti huikean nousun lopettamisen partaalta takaisin huipulle. Platinarajan ylittänyt albumi sisälsi mm. singlet Katumuksen sakramentti feat. LEO, Tyhjää feat. Jenna Alexa, Hätäraketteja feat. Rosi, Onnellinen, Vaikutuksen alainen ja Älä muuta mitään feat. la haka, jotka kaikki nousivat Suomen Spotify-listan top20:een. Juno päätyi albumin myötä myös Emma-ehdokkaaksi.

Juno somessa:
Instagram: junogbr
Facebook: Juno