Menestysfestivaali sai uuden nimen: Saaristo avaa kesän 2023, tässä ensimmäiset esiintyjät!

Hovirinnan ranta soi 9.–10. kesäkuuta 2023

Jo perinteeksi muodostunut Saaristo järjestetään ensi vuonna kolmattatoista kertaa ja kasvaa; onhan tapahtumassa tarjolla musiikkia vuonna 2023 ensimmäistä kertaa kolmen lavan verran perjantaina ja lauantaina 9.–10. kesäkuuta.

"Saariston perässä aiemmin ollut Open-sana on aikansa elänyt ja nyt on aika päästää siitä irti. Haluamme uudistua ja laajentaa tapahtumaa saavutettavammaksi monipuolisemmalle yleisölle. Puhekielessä tapahtumasta on puhuttu Saaristona jo useampina vuosina, joten tämä on luonnollinen jatkumo uudistukselle", tapahtuman promoottori Kalle Keskinen kertoo.

Festivaalia tähdittävät kotimaiset huippunimet, joista ensimmäiset on julkaistu tänään: Haloo Helsinki!, Juha Tapio, Behm, Gasellit, Maija Vilkkumaa, Yona, Bess, Michael Monroe, ABREU, Sexmane, Pihlaja, Cledos, Etta, Jambo, Viivi, Jesse Markin, ja Yeboyah. Lisää artistijulkaisuja on luvassa alkuvuodesta.

Ensi vuonna Saaristo tarjoilee entistä enemmän artisteja eri genreistä, sillä haluamme olla saavutetumpi tapahtuma laajemmalle ihmisjoukolle. Olemme erittäin innoissamme tulevasta jo nyt”, Keskinen jatkaa. “Tapahtuman alue myös laajenee, sillä tapahtumassa on ensimmäistä kertaa koskaan kolme lavaa. Tulemme julkaisemaan keväällä myös myyntipisteet sekä promopisteet ja aluekartan.

Early bird -hintaisten ennakkolippujen myynti alkaa keskiviikkona 21.12. klo 9.00 Ticketmasterissa ja Tiketissä.
Nyt myyntiin tulevat hinnat ovat voimassa 31.1.2023 saakka.

2 pv pääsylippu - 114€
2 pv VIP - 144€
2 pv Saaristo VIP - 160€

Päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin alkuvuodesta.

www.saaristofestivaali.fi