Debytoiva artisti MILLI erottuu joukosta heti ensimmäisellä singlellään

Puhu mut ympäri on hypnoottisen tarttuva pop-r&b-kappale

Capitol Recordsille ja Universal Musicille kiinnitetty laulaja MILLI julkaisi debyyttisinglensä perjantaina 6.1. Puhu mut ympäri on tarttuva ja tanssittava pop-kappale, jonka MILLI on tehnyt yhdessä Heviteemun, Jereminen ja Ansku Elsilän kanssa. Heviteemu toimii myös projektin vastaavana tuottajana.

Moi! Mä oon 21-vuotias MILLI ja asun Jyväskylässä. Oon aina rakastanut laulamista ja aloin tekemään lauluvideoita TikTokiin pari vuotta sitten. Yhtenä päivänä meni teet väärään kurkkuun, kun huomasin, että Capitol Records oli bongannut mut sieltä ja pyysi nähä mut, joten lähin pää kolmantena jalkana sit Helsinkiin. Mut sainattiin vuonna 2021 ja ollaa tehty vajaa pari vuotta nyt töitä yhdessä. Ekan singlen julkaisu jännittää niin paljon et en tiiä miten olisin, mut oon myös tosi innoissani, et pääsen vihdoin julkasee omaa musaa ja käynnistämään mun artisti-unelman, josta oon haaveillu ihan lapsesta asti! Jatkossa multa on luvassa paljon tanssittavia pop/rnb -biisejä!

Capitol Recordsille jo yli vuosi sitten sainattu MILLI on äänellään vakuuttava ja soundillaan erottuva moderni pop-artisti, jonka musiikissa yhdistyy 90-luvun r&b, 2020-luvun brittipop, tanssittavuus ja tarttuvat bassolinjat. Suurimpia vaikutteita musiikkiin ovat muun muassa Dua Lipa sekä Zara Larsson. MILLI löydettiin TikTokin lauluvideosta keväällä 2021, ja levytyssopimus solmittiin pian tämän jälkeen. Artistin tuotantopäällikkönä toimii Ansku Elsilä. MILLI kirjoittaa uusia biisejä aktiivisesti ja musiikkia on tarkoitus julkaista runsaasti vuoden 2023 aikana. Artisti tähtää festareiden päälavoille ja kohti pitkäkestoista uraa.

MILLI somessa:
Instagram / TikTok