Revontulessa tanssit jatkuvat jo kolmattakymmenettä vuotta!

Revontulen tanssikevät on pyörähtänyt käyntiin ja luvassa on kevääntäydeltä mitä upeampia tanssi-iltoja. Luvassa on muun muassa upea Saija Tuupanen sekä tanssikansan kestosuosikit Taikakkuu sekä Souvarit. Parasta Revontulen tanssi-illoissa onkin se, että maan parhaiden tanssiorkestereiden ja solistien lisäksi voit nauttia hotellin mukavuuksista Keski-Suomen edullisimmilla majoituspaketeilla, joihin kuuluvat tanssilipun lisäksi muun muassa pehmeät lakanat, aamiainen sekä rentouttava sauna. Lisäksi kattavat ravintolapalvelut tarjoavat mahdollisuuden suussa sulavaan herkutteluun. Eikä tässä vielä kaikki, uutiskirjeen tilaajana saat 30-vuotta täyttävän Revontulen kuukausittain vaihtuvat JUHLAVUOSITARJOUKSET, jotka löytyvät tiedotteen lopusta!

 

Kevät täynnä upeita tansseja!

Revontulella on pitkät perinteet unohtumattomien tanssien tapahtumapaikkana ja tälläkin kertaa kevät on täynnä tanssikansan kestosuosikjeja.

KEVÄÄN TANSSIOHJELMISTO:

La 18.2. - Taikakuu

La 25.2. - PNP

La 4.3. - Heikki Koskelo & Helmi

La 18.3. - Harri Nuutinen & Tanssin Taikaa

La 1.4. - Saija Tuupanen

la 15.4. - Matti-Sakari & Pekkaniskan Pojat

La 22.4. - Souvarit

Lue lisää »
 
Tanssipaketit alk. 80 € /hlö

Tansseihin on mukava tulla kauempaakin, kun tietää pääsevänsä nauttimaan hotellinmukavuuksista. Revontulen Viihde- ja tanssi-iltojen majoituspakettivaihtoehtoihin kuuluvat Viihde/tanssipaketti sekä Tanssi ja Herkuttele paketti. Ensimmäinen sisältää majoituksen hotellihuoneessa, buffetaamiaisen ravintolassa, hotellisaunan sekä liput lauantain ohjelmailtaan. Tanssi ja herkuttele paketti sisältää tämän lisäksi 4 ruokalajin illallisen ravintolassa.

Tanssipaketti alk. 80 € /hlö
Tanssi ja Herkuttele -paketti 117 € /hlö

Lue lisää »

 
Keski-Suomen parhaat bileet Revontulen viihdeilloissa!

Tanssien lisäksi Revontulessa on luvassa viihdeiltoja, joissa artistikattaus on maankuulua. Esiintyjäkaartista löytyy muu muassa neljä Emma-palkintoa voittanut BESS sekä Kotiteollisuus ja Klamydia. Luvassa on siis mahtava viihdekevät, jossa nautitaan täysin siemauksin!

La 25.3. BESS

Neljä Emma-palkintoa voittanut Bess Revontulessa lauantaina 25.3. klo 21 alkaen.

Liput ennakkoon 25 €

Liput ovelta 28 €

Majoituspaketti alk. 85 € /hlö

Lue lisää »

La 8.4. Kotiteollisuus

Revontulen viihdeillassa Kotiteollisuus lauantaina 8.4. klo 21 alkaen.

Liput ennakkoon 22 €

Liput ovelta 25 €

Majoituspaketti alk. 85 € /hlö

Lue lisää »

La 29.4. Klamydia

Revontulen Viihdeillassa lauantaina 29.4. klo 21 alkaen.

Liput ennakkoon 22 €

Liput ovelta 25 €

Majoituspaketti alk. 85 € /hlö

Lue lisää »

 

Savusaunaan Avoimissa saunailloissa

Revontulen Avoimet saunaillat järjestetään kerran viikossa Revontulen Saunamaailmassa Iso-Virmasjärven rannalla. Saunailloissa lämpenevät: savusauna, telttasauna sekä ulkoporeallas sekä myös avantoon pääsee pulahtamaan.

Saunaliput:

- Aikuiset 19 €

- Lapset (4-12-vuotias) 9,50 €

Lue lisää »

 
JUHLAVUOSITARJOUS

Revontuli on Keski-Suomen paras paikka hiihtolomalle ja haluammekin 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tarjota sinulle mahdollisuuden päästä kokemaan mökkikylämme hienoudet helmikuussa tarjoushinnoin eli vain 100 € vuorokausi.

Tarjoushinta koodilla: REVONTULI30

- 4-6 hlön lomamökki 100 € /vrk

(mininimi varaus 3 vrk, hinta voimassa 1.-19.2.2023)

Lue lisää »

 

MAALISKUUN JUHLAVUOSITARJOUS

Maaliskuussa keilataan ja herkutellaan burgereilla. Silloin juhlavuosi tarjouksena Keilarata ja burgerit ranskalaisilla neljälle Revontuli Bowling Dinerissa hintaan 19 € /hlö (min. 4 hlöä).

Lue lisää »