VESTERINEN YHTYEINEEN muistuttaa hetkessä elämisen tärkeydestä

Vesterinen Yhtyeineen julkaisi tulevalta albumilta uuden singlen ”Hetken ikuinen”

Vesterinen Yhtyeineen julkaisee uuden albuminsa Hetken ikuinen maaliskuun 10. päivä. Albumilta on nyt saatu toinen singlelohkaisu, komea ja lyriikoiltaan erityisen koskettava nimibiisi. Hetken ikuinen -single näyttää yhtyeen monipuolisuuden: hyväntuulisten rallien lisäksi bändi taitaa myös vaikuttavien, stadionkokoisten biisien säveltämisen.

Yhtyeen rumpali Teemu Jokinen kertoo biisistä seuraavaa: ”Kävin mökillä aamuyöllä ulkona ja katselin tähtitaivasta. Jostain syystä siinä väsyneenä mieleen tuli juhlallinen ja toivoa antava oivallus, että vaikka olenkin täällä vain ohikiitävän hetken, olen silti ikuisesti osa tätä historiaa. Jokainen tekoni on tärkeä. Näinä aikoina, kun tulevaisuus ahdistaa meistä lähes jokaista, on entistä tärkeämpää, mutta yhä vaikeampaa oppia elämään hetkessä.”

Yhtyeen edellinen single, syyskuussa julkaistu Kohti sydänpeltoja, on kasvanut isoksi radiohitiksi ja on edelleen Suomen radioiden soitetuimpien kappaleiden joukossa.
Maaliskuussa julkaistavan albumin on tuottanut Antti ”Letku” Lehtinen. Levyn julkaisun jälkeen yhtye lähtee koko Suomen kattavalle kiertueelle. Kiertueen keikoista jo yli puolet on myyty loppuun.

www.instagram.com/vesterinenyhtyeineen
www.facebook.com/vesterinenyhtyeineen