”mun terapeutti sano mulle, että mun pitäis kirjoittaa kirja ihmisen tunne-elämästä. en kirjottanu kirjaa, mut tein tän levyn”

Kuuntele Toiset on luotuja tuntemaan tästä!

la haka nähdään levynjulkaisukeikalla Helsingin Korjaamolla perjantaina 24.2. la haka on peittelemättömän herkkä laulaja ja lauluntekijä, joka julkaisee tänään debyyttialbuminsa Toiset on luotuja tuntemaan. la haka -taiteilijanimen takaa löytyy Emmi Hakala, joka on ennen soolouraansa kirjoittanut kappaleita muille artisteille jo useamman vuoden ajan.

la hakan ennen albumia julkaistuilla singleillä Rakkaushommaa, Sisko, Ikävä, Epärakkauslaulu ja Kotiin ollaan kuultu artistia, jolla on poikkeuksellinen kyky sanoittaa ihmissuhdetarinoita ja elämäntilanteita uusista näkökulmista.

Singlet ovat saaneet radiosoittoa mm. YleX:llä ja Radio Suomella, Spotifyssa la hakan singlejä on kuunneltu lähes 2 miljoonaa kertaa, ja la hakan syksyllä 2022 järjestämät klubi-illat ovat esitelleet artistin vahvaa livekarismaa jatkuvasti kasvavalle yleisölle. la hakan levynjulkaisukeikka nähdään Helsingin Korjaamon Vintillä perjantaina 24. helmikuuta.

Toiset on luotuja tuntemaan -albumilla artisti on singlejen tapaan klassisen ja tunteikkaan melodisen popin äärellä. Laulujen ytimessä ovat artistin elämäntarinasta ja kokemuksista pursuavat tarkkanäköiset lyriikat ja iholle tuleva tulkinta:

”mun terapeutti sano mulle, että mun pitäis kirjoittaa kirja ihmisen tunne-elämästä.

en kirjottanu kirjaa, mut tein tän levyn.

tässä on mun nuoruusvuosia, tässä on sekoilua, itseensä käpertymistä, toisia kohti kurottamista, sitä kun saa näpeilleen, sitä kun on katkera, sitä kun on kaipuussa kiinni, sitä kun on vähän lapsi ja vähän aikuinen. tää on tuntemista, laidasta laitaan ja häpeilemättä. tää on se, miten mä korjasin itseäni yhden rakkauden jälkeen ja opin lopulta näkemään sitä rakkautta vähän joka puolella. raottuvissa ovissa, pienissäkin pilkahduksissa, katseissa ja menetyksissäkin.” la haka kertoo.

la haka – Toiset on luotuja tuntemaan
1. Otteita muistikirjasta I / Nyt mä lähden
2. Ikävä
3. Anteeksi
4. Kotiin
5. Platon
6. Otteita muistikirjasta II
7. Rakkaushommaa
8. Suru
9. Sisko
10. Epärakkauslaulu
11. Otteita muistikirjasta III
12. Määvalssi

la haka – levynjulkaisukeikka 24.2.2023 Helsinki, Korjaamon Vintti
Liput tästä!

 

la haka somessa:
Instagram:la_haka
TikTok: la_haka