Tarja Turusen ja Pentti Hietasen yhteinen Kaunotar ja Kulkuri -konserttikiertue toukokuussa

Unohtumattomat upeat sävelmät kaikuvat ympäri Suomen

Tarja Turusen ja Pentti Hietasen odotettu Kaunotar ja Kulkuri -kiertue järjestetään toukokuussa. Kaikkiaan yhdeksän konserttia ja kaupunkia sisältävän kiertueen ohjelmisto sisältää kummankin unohtumattomimpia sävelmiä. Luvassa on myös kaksikon yhteisiä numeroita, joissa Turusen kirkas sopraano ja Hietasen upea tenoriääni soivat duettona.

Upean kansainvälisen uran tehnyt Tarja Turunen julkaisi viimeisimmän We Own The Sky -EP:nsä alkuvuodesta. Outlanders-nimellä kulkevassa projektissa ovat mukana myös muun muassa progejätti Yesin entinen kitaristi Trevor Rabin, Joe Satrian, Marty Friedman sekä Mike Oldfield.

Pentti Hietasen laaja-alainen ura upeiden ooppera- ja viihdeisävelmien tulkitsijana alkoi jo 1990-luvun lopulla, ja toden teolla mies on laulanut itsensä suomalaisten sydämiin esimerkiksi Con Amore- sekä Rakastan elämää -albumeillaan.

Kaksi viikkoa kestävä kiertue alkaa 2. toukokuuta Helsingin Kulttuuritalolta ja matkaa halki Suomen päätyen lopulta Lappeenrantaan.

Ti 2.5.2023, Helsinki, Kulttuuritalo (Lippu.fi)
Ke 3.5.2023, Lahti, Sibeliustalo (Lippu.fi)
La 6.5.2023, Kouvola, Kuusankoskitalo (Ticketmaster)
Su 7.5.2023, Hämeenlinna, Verkatehdas (Ticketmaster)
Ti 9.5.2023, Tampere, Tampere-talo (Lippu.fi)
To 11.5.2023, Turku, Logomo (Lippu.fi)
Pe 12.5.2023, Porvoo, Taidetehdas (Lippu.fi)
La 13.5.2023, Kuopio, Musiikkikeskus (Lippu.fi)
Su 14.5.2023, Lappeenranta, Lappeenranta-sali (Ticketmaster)

 

59 euron hintaiset ennakkoliput kaikkiin konsertteihin tulevat myyntiin ensi viikon maanantaina 30. tammikuuta kello 9.00.
Paikkakunnasta riippuen liput ovat saatavilla joko Ticketmasterissa tai Lippu.fi:ssä.

 

www.tarjaturunen.com
www.penttihietanen.fi