Paavo Asunmaalta musiikkivideo & single

Uusi "karitapiomaisella"-äänellä varustettu tulokas country-iskelmän äärellä

Paavo Asunmaalta musiikkivideo & single

Paavo Asunmaa on etelä-pohjalainen laulaja. Ikää siinä 30 vuotta. Pituutta suotu lähemmäs 2 metriä. Etelä-Pohjanmaan helmessä Alavudella syntynyt, maailmalle lähtenyt ja palannut maailmalta takaisin kotiin. Siinä laulajan tarina, miehen, joka on varustettu karitapiomaisella äänellä. Nyt hän valloittaa musiikin voimalla estradeja.

Nyt julkaistaan virallinen ensisingle Lakeuden kaipuu -kappale, jota siivittää musiiikkivideo. Kappaleen sävelen ja sovituksen on tehnyt Petri Anttila, sanat ovat Pasi Hautalahden.

Olin Petri Anttilan studiolla äänittelemässä lauluja ja siinä istuskellessa Anttila avasi arkiston ja etsi kuumeisesti, jotain mitä ei saanut siinä innostuksissaan sanottua. Lopulta hän löysi etsimänsä ja sanoi, että mulla on kappale joka on täydellinen sulle.

– Biisin tarina on hyvin monelle samaistuttava ja tulkinnanvarainen. Itselle se kuvaa juuri sitä kun olet lähtenyt kotoa nuorena maailmalle ja palaat jonain päivänä. Nähden kotosi samoilla nuorilla silmillä vaikka aikaa on kulunut vuosia. ”Eilen vielä olin nuorimies” kuvaa hyvin tätä tunnetta kuinka aika kuluu valtavan nopeasti ja omassa mielessä eilen vielä olin nuori. Lakeuden kaipuu on tarina juurilleen.

Lue lisää

Video