Onnea Leif! Syntymäpäivä. Uusi levy. Uusi orkesteri. Konserttikiertueet. Rooli teatterissa…

Leif Lindeman – Syksyn Sävel 2022 -kilpailun voittaja, tanssilavojen suursuosikki viettää tänään tiistaina 21.2. syntymäpäiväänsä ja julkaisee perjantaina 24.2. kuulijoiden iloksi uuden albumin, jolla mennään Syksyn Sävel -voittokappaaleen johdattamana tunnelmasta toiseen, Leifille ominaiseen herkkään ja positiiviseen tapaan. Onnea Leif!

Jo vuonna 1991 Tenavatähti-laulukilpailussa itsensä kansan sydämiin laulanut Leif pitää tunnuslauseenaan ajatusta, että jokainen meistä on oman onnensa seppä ja kehottaa kohtelemaan muita, kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan.

– ”Olen onnellinen saadessani mahdollisuuden levyttää jälleen ja vieläpä osana itse säveltämiäni ja sanoittamiani kappaleita. Yli 30 vuotisen laulajan urani aikana olen levyttänyt monenlaisia äänitteitä aina gospelista tangoihin, ja nyt meillä on levyllinen aitoa tanssi-iskelmää. Tämä äänite on tärkeä monestakin syystä. Olkoon tämä samalla juhla-albumi vuonna 1991 alkaneelle taipaleelle ja tietysti Syksyn Sävel -kilpailun voitolle. Olen koko sydämeni pohjasta kiitollinen uskollisille kuuntelijoilleni tästä kaikesta”, Leif hehkuttaa.

Leif on omimmillaan suurien tunteiden tulkitsijana. Hänestä huokuva ilo, lämpö ja positiivinen ote on aina ollut yleisön mieleen. Leifin aktiivisissa faniryhmissä ”Leifin enkelit”, ”LeiFFanit” ja ”Leif Lindeman – Yleisön Tangokuningas” on facebookissa lähes 10.000 jäsentä!

”Olen iloinen että sain tuottaa tämän Lindemanin uuden albumin, olenhan itse myös myös sen aikakauden muusikko että iskelmämusiikki on minulle mieluisinta osa-aluetta myös sovittajana. Tämä levy kunnioittaa melodista ja tanssittavaa iskelmää, onhan tämä musiikkigenre valitettavasti jäämässä pahasti äänilevymarkkinoita vahvasti hallitsevan nykypopin jalkoihin. Leif on
lahjakas laulaja ja esiintyjä, jolla on varmasti edessään pitkä ja antoisa ura levyttämällä ja esittämällä uskollisesti juuri omalle yleisölleen suunnattua tanssimusiikkia”, levyn tuottaja Jari Puhakka kuvailee.

Keikoilla Leifin rinnalla kiertää helmikuusta alkaen monipuolinen ja ammattitaitoinen Rosette-orkesteri. Leifin ja Roseten keikkakalenteriin pääset tästä: http://www.gramofoni.fi/leif-lindeman/

Leif tekee uuden aluevaltauksen – kesällä debyytti teatterin lavalla

Leif valloittaa uusia esiintymislavoja, sillä elokuussa hän on mukana kotikonnuillaan Äänekoskella Kartano Kievarissa esitettävässä ”Maitolavan Madonnat” -musiikkikomediassa. Leif nähdään pääroolissa pankinjohtajana ja komedian säestäjänä toimii Rosette-orkesteri.

Helmi-maaliskuussa Leif on mukana Aavan meren tuolla puolen – Muistoissa Reijo Taipale -konserttikiertueella ja huhtikuussa Leif nähdään kuusi konserttia kattavalla ”Laulaja – Olavi Virta” -kiertueella.
______