NISA tuo kansainvälisen soundin kotimaiseen R&B-kenttään

Ride Or Die -singlen 10.2 julkaissut Nisa on jakanut esiintymislavoja muun muassa Cherrien ja Princess Nokian kanssa

Universalille kiinnitetty R&B-artistilupaus Nisa julkaisi 10.2 suomenkielisen debyyttisinglensä Ride Or Die. Nisa tuo musiikillaan uudenlaisen ja raikkaan, kansainvälistä vertailua kestävän soundin kotimaiseen R&B-kenttään. Debyyttisingle Ride Or Die esittelee kokonaisvaltaisesti Nisan artistiuden ydintä, jossa hänen heleä lauluääni, ihmissuhteista kumpuavat samaistuttavat tekstit sekä modernit R&B-tuotannot sulautuvat tyylikkäästi yhteen.

Koen, että Suomessa R&B-kenttä on vielä toistaiseksi hyvin pieni. Juuri sen vuoksi haluan omalla musiikillani tuoda genreä tutummaksi täällä ja tietysti samalla rohkaista ja inspiroida muita tekijöitä. Toivon, että mun musiikki tuo kuulijalle samoja fiiliksiä, kuin mitä mulle tuo monien kansainvälisten R&B:n supertähtien, kuten SZA:n, Summer Walkerin ja Kehlanin biisit. Se on jotain tosi parantavaa, eikä sen aiheuttamaa fiilistä voi verrata mihinkään muuhun soundiin, Nisa kertoo.

Esiintymisestä Nisalla on kokemusta jo monien vuosien takaa. Ensimmäisen kerran laajemman yleisön tietoisuuteen hän nousi osallistuessaan D.R.E.A.M.G.I.R.L.S. -kollektiiviin, joka tähditti muun muassa Flow Festivalin telttalavaa vuosina 2018 ja 2019. Lisäksi Nisa on ollut AK-nimisen R&B-duon toinen jäsen, jonka myötä hän on lämmitellyt kansainvälisten supertähtien, kuten Cherrien, Azealia Banksin ja Princess Nokian keikkoja Suomessa.

Nisa on Universal Musicilla A&R:nä viime syksynä aloittaneen Cherif Cissokhon ensimmäinen artistikiinnitys.

Tapasin Nisan studiolla vuonna 2018 hänen tehdessään vielä englanninkielistä musiikkia. Jo silloin hänestä tuli tosi spesiaali fiilis. Teimme yhdessä musaa ja sitä kautta välillemme muodostui hyvä yhteys. Koen, että Nisalla on valtavan paljon annettavaa kotimaiselle R&B:lle ja hän tulee määrittelemään merkittävästi genreä Suomessa. Iso kunnia olla viemässä tätä projektia eteenpäin, Cissokho avaa.

Nisalta saadaan paljon uutta musiikkia kuluvan kevään aikana.

Nisa somessa:
Instagram / TikTok