Gasellit ja 3 Kaveria– kevään yllättävin fiitti!

Parasta aikaa uutta albumiaan viimeistelevä 4 kaverin rap-yhtye Gasellit yllättää ja julkaisee ikioman jäätelön yhdessä 3 Kaverin jäätelön kanssa!

14.2 ilmestynyt uutuus on makeaan suklaaseen ja suolaisiin maapähkinöihin verhoutunut banaanijäätelöpuikko, joka herättää ensipuraisulla fiilikset tulevaan kesään! Mitä tapahtuu, kun 4 kaveria Helsingin Oulunkylästä kohtaa 3 Kaveria Helsingin Kontulasta? Syntyy tietenkin kesän 2023 isoin hitti, makunystyröitä hyväilevä ja suun hymyyn saava Gasellit x 3 Kaveria – Maapähkinä & Banaani -jäätelö. Idea kahden omilla aloillaan ja omilla ehdoillaan menestyneen tahon yhteistyöhön tuli Gaselleilta, jotka olivat haaveilleet omasta jäätelöstään jo pitkään. 3 Kaveria tuntui yhtyeelle ainoalta oikealta yhteistyökumppanilta, jonka kanssa lähteä toteuttamaan unelmaa. Onneksi 3 Kaveria tunsi samoin, ja kevään yllättävin fiitti saatiin toteutumaan.

Niinpä 3 Kaverin jädejengi sulkeutui viime syksynä tehtaansa uumeniin ja loihti ensin valikoiman Gaselleille sopivia makuideoita, joista yhtye sitten valitsi itselleen maistuvimman vaihtoehdon. Ystävien kesken syntynyt jäätelö lanseerataan luonnollisesti tänään ystävänpäivänä, ja se on saatavilla päivittäistavarakaupoissa ympäri maan.

Bändin alkutaipaleella reilu vuosikymmen taaksepäin me kokoonnuttiin toistuvasti Hätä-Miikan Malmin asunnolle, jossa Jäätelökeisari lempinimelläkin tunnettu Miikka duunas meille levottomia jäätelöannoksia. Me heitettiin läpällä, että näitä Miikan luomuksia pitäis saada kauppoihin myyntiin ja siitä asti unelma bändin omasta jäätelöstä on elänyt jonkinlaisena sisäpiirin vitsinä. Ei me uskottu että se ois mahdollista, mutta heitettiin idea kuitenkin kerran levy-yhtiöllä käydessä ilmoille ja tässä sitä nyt ollaan. Ja yks Miikan ikimuistoisimmista annoksista sisälsi muuten banaania ja pähkinää, joten hyvän äärellä ollaan”, yhtye kertoo.

Tämä on eka kerta, kun teemme yhteistyöjäätelön. Oli lopulta helppo päätös ryhtyä tekemään jäätelöä juuri Gasellien kanssa: Gasellien biisit iskee meihin, ja meidän jäätelöt Gaselleihin, joten tässä on täydellinen yhdistelmä hyvää fiilistä! Molemmat tiedämme, kuinka hauskaa on työskennellä kavereiden kanssa. Siitä syntyy hyvä fiilis, jota pyrimme nyt musiikkia ja jäätelöä yhdistämällä tuomaan kaikkien saataville. Vietämme tänä vuonna 10-vuotissynttäreitämme ja yhteistyö on ihan meidän näköisemme tapa juhlistaa niitä”, 3 Kaverin brändijohtaja Anna Wikholm iloitsee.

Artistit allekirjoittavat edustamansa brändin henkilökohtaisella tasolla ja ottavat kumppanin aidosti mukaan osaksi omaa brändiään. Sitä samaa aitoutta myös kumppanibrändit toivovat. Kun lähtökohtana oli se, että Gasellit halusivat oman jäätelön ja brandmatch 3 Kaverin kanssa löytyi, ei vaihtoehtona ollut muuta, kuin päästää bändi puikkoihin”, kertoo Sony Music Finlandin Brand & Partnerships Manager Joel Reikko.

 

Gasellit on:
Päkä
Hätä-Miikka
Thube Hefner
Musajusa

Gasellit:
Instagram
TikTok
Facebook

3 Kaveria:
Nettisivut
Facebook
Instagram