Räppäri Asteen menestyksekäs Headland-festivaali järjestetään ensi kesänä jo kolmatta kertaa

Asteen lisäksi festareilla esiintyvät mm. Gasellit, Sexmane, JVG, Gettomasa ja BEHM

Asteen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluissa yli 100 miljoonaa kertaa Jo yli 10 vuotta suomiräpin eturivissä viihtyneen Asteen Headland-festivaali järjestetään tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Kaksipäiväisenä musiikkifestivaalina Lahden Niemen satamassa järjestettävää Headlandia vietetään pe 28.7 - la 29.7.2023. Asteen lisäksi festareilla esiintyvät mm. Gasellit, Sexmane, JVG, Gettomasa, BEHM ja Erin. Tapahtuma tuplaa artistimääränsä tuodessaan festivaalialueelle tänä vuonna ensimmäistä kertaa toisen esiintymislavan.

Viime vuodesta jäi todella hyvä fiilis ja heti lähdettiin tekemään uutta. Nyt ollaan hyvässä vauhdissa ja hommat on siirretty uudelle tasolle. Lisää artisteja, alue tulee samaan pieniä parannuksia ja pyritään yksinkertaisesti jatkuvasti parantamaan asiakkaan kokemusta. Huikea fiilis ja vahva usko siihen, että tästä tulee hyvä! Aste eli Jani Sutelainen tiivistää.

Toinen lava on suora vastaus asiakastoiveisiin, saamme kasvatettua ohjelman määrää ja tuotua enemmän toivottuja nimiä lavalle. Headland on asiakkaidensa näköinen tapahtuma, edelleen mennään ohjelma ja viihtyminen edellä, kuten tähänkin asti, Headlandin toinen järjestäjä Jori Routo jatkaa.

Headland on jokavuotinen, täysi-ikäisille suunnattu moderni 2020-luvun musiikkifestivaali, jossa myös musiikin ulkopuoliset elämykset ja kokemukset ovat tärkeänä osana ohjelmistoa. Kotiseuturakas tapahtuma haluaa koota myös kaupungin helmiä yhteen ja tuoda ne festivaalivieraiden saataville yllättävilläkin tavoilla, nostaa Lahden statusta ja tuoda esille alueen moninaisuutta. Headland sai heti ensimmäiseltä toimintavuodeltaan myös Etelä-Suomen Sanomien Aukusti-kulttuuripalkinnon.

Lavalle tuodaan paitsi kotimaisen musiikin kärki, myös nousevia artisteja, joille tapahtuma toimii ponnahduslautana uralla eteenpäin. Artistien valinnassa painotetaan myös lavashown merkitystä, vau-efektiä, joka halutaan tarjota tapahtumavieraille asiakaspolun jokaisessa vaiheessa.

Olemme todella fiiliksissä siitä, millaisen vastaanoton olemme saaneet ja millaisen aseman tapahtuma on saanut näinkin lyhyessä ajassa, Routo kiittelee kävijöitä.

Ennakkohintaiset liput ovat myynnissä 1.3. asti, jonka jälkeen lippujen hinta nousee. Liput myy Lippupiste.

Aste on suomalaisen popräpin edelläkävijä, joka on julkaissut yli kymmenvuotisella urallaan seitsemän albumia ja ollut kolme kertaa Emma-ehdokkaana. Asteen kappaleita on kuunneltu suoratoistopalveluista yli 100 miljoonaa kertaa. Asteen tunnetuimpia hittejä ovat Monaco, Spaceman, Mikä-Mikä-Maa feat. EME, Himalaja, Ötökkä myrskyssä feat. Raappana, Peruskallio, Luonasi, Poikkeus sääntöön ja Normipäivä.