tangomarkkinat tanssi

Tanssi täyttää Urheilutalon!

Tanssitalon iltatanssit ja supersuosittu Tangomarkkinat -tanssileiri täyttävät Seinäjoen Uimahalli-Urheilutalon tanssin ilolla ja energialla heinäkuussa. Tanssitalolta löydät myös Tanssipuodin kenkä- ja vaatemyymälän sekä pääset osallistumaan tai fiilistelemään Lavatangon SM-kilpailuja.

Tanssitalon ohjelmisto menee takuulla jalan alle, koska esiintymässä on tanssikansan suursuosikkeja: Antti Ahopelto, Jenna Bågeberg, Heidi Pakarinen, Henri Jokinen & PNP sekä Kari Hirvonen & Johanna Debreczeni. Tanssitalolla tanssitaan lisäksi Tangomarkkinoiden avajaistanssit keskiviikkona 5.7. hallitsevien kuninkaallisten Heta Halosen ja Keijo Hietikon tahtiin.

Tanssileirillä tanssitaan neljässä salissa yhtä aikaa

Kaksi tanssilattioista löytyy Tanssitalolta ja kaksi vastapäätä sijaitsevalta Seinäjoen Lukiolta. Tanssileirin opettajakaartissa nähdään tuttuja nimiä Suomen huipulta: Alina Mustamaa, Antti Törmänen, Ari Koukku, Arto Petjala, Janica Saarni, Jari Aaltonen, Jenna Polvi, Joonas Kainulainen, Matias Löyttyniemi sekä Sami & Jutta Helenius.

Ohjelmassa on tanssitunteja kaikille. Aloittelijoille suunnattuja tunteja löydät jokaiselta päivältä. Näillä tunneilla et tarvitse mitään ennakkotaitoja tanssista. Ohjelmasta löytyy lisäksi tunteja, jotka tarjoilevat taatusti haastetta myös pidempään tanssineille. Voit valita ohjelmasta juuri sinua kiinnostavat tunnit ja tulla mukaan tanssimaan yhdeksi tunniksi, päiväksi tai voit tanssia kanssamme koko leirin.

Tutustu opettajiin sekä ohjelmaan tarkemmin ja tule mukaan!

 

Lavatangon SM-kilpailu 7.7.2023 Tanssitalolla

Perinteinen Lavatangon SM-kilpailu järjestetään Tanssitalolla perjantaina 7.7. klo 16.00-19.30. Kilpailussa on kaksi sarjaa; Yleinen sarja, joka on kaikille avoin sekä Seniorisarja, jossa viejän tulee olla täyttänyt 60-vuotta kilpailupäivään mennessä.

Lavatangon SM-kilpailun musiikista vastaa PNP Taisto Lunkan johdolla, solistina nähdään mm. Henri Jokinen.

Kilpailun tuomaristossa nähdään Jari Aaltonen, Jutta Helenius, Antti Törmänen, Liisa Kontturi-Paasikko, Joonas Kainulainen sekä Janica Saarni. Kilpailun johtajana toimii Niina Tammelin ja sen juontaa Mika Väkiparta.

Kilpailuun ei ole osallistumismaksua ja katsojille on vapaa pääsy. Lavatangon SM -kilpailun Seinäjoen Tangomarkkinoille järjestää ja tuottaa Suomen Tanssipuoti.