Suomen Euroviisuedustaja Käärijä, Portion Boys sekä Reino Nordin viimeistelevät Tapiola Festivaalin ohjelmiston

Viime kesänä loppuunmyydyn jättitapahtuman rosterissa tänä vuonna yli 40 artistia meiltä ja maailmalta

Heti ensimmäisellä järjestyskerrallaan loppuunmyyty Tapiola Festivaali järjestetään jälleen 18.–19. elokuuta Tapiolan Urheilupuistossa. Tapahtuma levittäytyy tänä vuonna Espooseen entistä komeampana ja laajempana, kun kaksi päälavaa ja Metro Areenan sisälle nouseva Radio Nova Retro Stage -lava saavat seurakseen uuden neljännen lavan.

Jo nyt Tapiola Festivaalin tuleva esiintyjälista on komeaa luettavaa, sillä mukana ovat Apulanta, Juha Tapio, Gettomasa, Elastinen, Gasellit, Abreu, Erika Vikman, Michael Monroe, Ruusut, Sexmane, Isac Elliot, Bess, Vesterinen Yhtyeineen, Viivi, Teflon Brothers. Nelli Matula, Maija Vilkkumaa, Yona, Ismo Alanko, Etta, Ramses II, Yeboyah, Cledos sekä Ida Paul & Kalle Lindroth.

Tulevassa festivaalissa nähdään tuhti kattaus 90-luvun ja vuosituhannen vaihteen legendoja niin meiltä kuin muualtakin. Myös Radio Nova Retro Stagen ohjelma on julkistettu. Sisälavalla nähdään perjantaina 18.8. DJ Sash!, Basic Element, Mr President, Mighty44, Daze, Alexia sekä Dj Ice K.

Lauantaina 19.8. Retro Stagella taas nähdään Günther, Haddaway, Waldo's People, 2 Unlimited, Alice Deejay, E-rotic sekä Aikakone.

"Tapahtuma on suunnattu kaiken ikäisille aikuisille ja sen ikäraja on edelleen K-18. Halusimme kehittää viime vuonna loppuunmyytyä tapahtumaa lisäämällä yhden lavan, ja tuomalla nousevia tähtiä mukaan. Panostamme mittavan esiintyjämäärän lisäksi erityisen paljon alueen visuaalisuuteen, VIP-kokemukseen, oheisohjelmaan sekä ruoka- ja juomatarjoiluihin", kertoo Tapiola Festivaalin promoottori, Loud N' Liven Kalle Keskinen ja jatkaa: "Alue tulee kasvamaan niin, että tavoitteenamme on saada tänä vuonna kahtena päivänä paikalle 30 000 kävijää."

www.tapiolafestivaali.fi

Liput alkaen 79 €.
Kaikki liput myynnissä Ticketmasterissa sekä Tiketissä.