Iskelmäpop-tulokas Olavi Törmänen laittaa kuulijan Leppiskenkiin – "Veljeys on mielentila, ainakin tässä laulussa"

Iskelmäpop-tulokas Olavi Törmänen laittaa kuulijan Leppiskenkiin "Veljeys on mielentila, ainakin tässä laulussa"

Viimeksi Keskeneräinen-singlellään myös radioaaltoja kopistellut iskelmäpop-tulokas Olavi Törmänen vie kuulijan Leppiskengät-singlen säveliin, joissa on läsnä vahva lähdön tunnelma – positiivinen sellainen. Samalla single esittelee uuden puolen Törmäsestä artistina.

Melankoliset ja herkät tulkinnat ovat toki jatkossakin omaa tonttia, mutta nyt halusin kirjoittaa jostain muusta kuin mitä aiemmat julkaisut ovat olleet. Tekstiä tehdessä mielessä pyörivät reissujen lähdön hetket, jotka ovat yleensä kutkuttavia, maagisia jopa. Sen hetken halusin kuuluvan biisissä. Jokaisella kaveriporukalla on myös omat erikoisuutensa, persoonat tai nyanssit joista riittää juttua. Leppiskengät on yhden kaveriporukan pieni, yhdistävä erikoisuus. Veljeys on mielentila, ainakin tässä laulussa", hän kertoo.

Olavi Törmänen on julkaisut sinkkuja mukavaan tahtiin, ja Leppiskengät on miehen jo yhdeksäs single. Törmänen lupaa tahdin pysyvän samana myös tänä vuonna, jolloin luvassa on vähintään muutaman uuden biisin sarja.

Kuuntele myös viime vuonna julkaistu Olavin ja Henna Uotin Duetto Mitä silloin jää nyt täältä.

 

Instagram
Spotify
Facebook