Syksyn ohjelmistossa myös 10 vuotta täyttävä Joulushow!

FARSSIEN MESTARITEOS ENSI-ILTAAN SYKSYLLÄ

Kouvolan Teatterin syksyn ohjelmisto täydentyy, kun jo julkaistut Cabaret-musikaali ja yhteistuotanto Ei kertonut katuvansa saavat seurakseen viihdettä ja huumoria! Syksyllä suurella näyttämöllä nähdään yksi aikamme menestyneimpiä farsseja, kun Älä pukeudu päivälliselle saa ensi-iltansa 3.11.2023. Alkuperäiseltä nimeltään Pyjama pour six on Marc Camolettin kirjoittama ajaton farssi. Kouvolan Teatterissa ohjauksesta vastaa Jukka Keinonen (vier.), lavastuksesta ja pukusuunnittelusta Sanna Halme, äänisuunnittelusta Antti Helineva ja maskeeraussuunnittelusta Janika Rikkola. Teoksen on suomentanut Pentti Kotkaniemi.

Rooleissa nähdään Veli-Matti Karén, Satu Taalikainen, Markus Waara, Johanna Heimonen, Satu Lemola ja Henry Holopainen.

"Tämä on mestariluokan farssi. Jo lukiessa nauran ääneen, mikä on aika harvinaista", fiilistelee ohjaaja Jukka Keinonen.

Älä pukeudu päivälliselle on farssien gourmet

Bernard ja Jacqueline (Veli-Matti Karén ja Satu Taalikainen) ovat vakiintunut ja hyvin toimeentuleva aviopari. He kaipaavat kuitenkin vaihtelua elämäänsä, kumpikin tahoillaan. Heille avioliitto ei ole este vaan hidaste. Pian heidän päivällispöytänsä on katettu hätävalheilla, väärinkäsityksillä sekä oikeilla ja keksityillä suhteilla.

Usean kokin keittämä soppa on valmis tarjoiltavaksi. Kuka hämmentää, ketkä polttavat suunsa ja miten tuliseksi keitos muodostuu? Varmaa on se, että lopputulos on naurettavan herkullinen.

Jukka Keinonen on monipuolinen teatterintekijä, joka 14 vuotta sitten päätti keskittyä ohjaamiseen. Tuosta päätöksestä on saatu nauttia myös Kouvolassa, jonne hän on aiemmin ohjannut mm. menestysmusikaalit Onnen maa, Katri Helena sekä My Fair Lady.

Joulushow – kymmenen vuotta tiptappia

Koko Kouvolan suosituin pikkujoulushow täyttää pyöreitä, ja juhlat ovat sen mukaiset! Luvassa on show täynnä uusia ajankohtaisia sketsejä, parhaita paloja joulushown historiasta, laulua ja muita yllätyksellisiä numeroita. Ohjauksesta vastaa viime vuoden tapaan Satu Taalikainen ja käsikirjoituksesta koko työryhmä. Ensi-ilta suurella näyttämöllä 14.11. tiistaina.

 

kouvolanteatteri.fi