Sanalta uusi anteeksiantamaton voimalaulu petetyille

Valokuvaaja: Tuuli Nikki

50 Centin Suomen kiertueella esiintynyt modernia poppia ja räppiä yhdistelevä Sana aloitti vuotensa kahdella rap-bängerillä, jotka saavat nyt jatkoa tarttuvia melodioita sisältävästä vahvasta pop-singlestä.

"Tää biisi on sulle" on anteeksiantamaton petettyjen voimalaulu, jossa Sana tyylilleen ominaisesti tarkastelee aihepiiriä itsevarmalla asenteellaan - ja tietenkin keskisormet pystyssä.

"Usein petetty häpeää tilannetta, ruoskii ja syyllistää itseään, eikä kehtaa kertoa asiasta edes läheisilleen. Itsetunnon kadottua petetty kuvittelee ansaitsevansa kaiken sen ikävän kohtelun, ja ajattelee vääristyneesti, ettei saisi parempaa. Todella surullista, mutta valitettavan tuttua tekstiä. Siksi halusin tehdä biisin, jonka avulla yhä useampi saa voimaa lähteä huonosta ihmissuhteesta, ymmärtää ansaitsevansa aidon onnen ja julistaa omaa upeuttaan!"
Alunperin räppärinä tutuksi tullut Sana on kehittänyt laulutaitojaan viime vuosina ja vie voimakasta sanomaansa eteenpäin käyttäen ilmaisukeinona niin melodista laulua, kuin räppäämistä. Sana on ollut otsikoissa myös sosiaaliseen mediaan jakamiensa kuvien vuoksi, joilla on julistanut kehorauhan lisäksi tervettä itsetuntoa ja sen myötä itsensä rakastamista. Aina näin ei ole kuitenkaan ollut, sillä artisti on avautunut alkoholiongelman varjostaman taustansa lisäksi myös rajusta pettämiskokemuksestaan, joka polki itsetunnon maahan.

"Olen inhonnut ihan jokaista solua itsessäni. Se oli murskaavaa. Tämä biisi onkin samalla muistutus itselleni, etten ikinä enää palaa sellaiseen elämään tai ihmissuhteeseen, joka saa mut voimaan pahoin, ja jossa mua kohdellaan huonosti."

Tää biisi on sulle 28.4.23.

Kuuntele: https://push.fm/fl/sana-taabiisionsulle
https://www.facebook.com/sanavirallinen/
https://www.instagram.com/sanavirallinen/
http://sanamusic.net/