Discokuningatar Eini jatkaa upeaa uraansa

Kuuntele Pimeän jälkeen -albumi tästä Maamme kiistaton discokuningatar Eini on tanssittanut suomalaisia jo vuodesta 1977 alkaen, kun vasta 17-vuotiaan tulokkaan debyyttisinkku Yes Sir, alkaa polttaa muodostui heti jättihitiksi. Vaikka vuodet vierii ei Eini ole hiljentämässä tahtiaan, vaan jatkaa uskomatonta uraansa upeampana kuin koskaan. Tästä todisteena on tänään julkaistava Einin uran 15. studioalbumi Pimeän jälkeen.

Albumin tuotannosta vastaa muun muassa Kuumaa -yhtyeen ja Bessin tuottajana kunnostautunut Jonas Olsson. Albumilta on lohkaistu ennakkoon neljä singleä: nimikappale Pimeän jälkeen, En itke sun perään, Älä pelkää mua ja Syntynyt uudelleen. Uudet kappaleet esittelevät Einin siellä, missä hän on kuin kotonaan – Pimeän yökerhon tanssilattialla, strobovalojen välkkeessä ja discopallon loisteessa tarjoamassa ihmisille ihanaa pakomatkaa arjesta ja sen haasteista.

”Tämä albumi on jollain tapaa mulle urani läheisin. Olen ollut koko prosessissa alusta asti mukana, tavannut tuottajani Jonas Olssonin kanssa biisin tekijät, jutellut teksteistä ja aiheista, joista haluaisin laulaa ja antanut teemoja. Olen saanut häärätä mukana lähes koko tuotannon ajan. Huomaan eron siinä miten erilaista näitä on lähteä esittämään yleisölle. Se on riemukasta. Biisit ovat heti omiani ja yleisön reaktiot sen mukaisia”, Eini kertoo.

Albumilla jo julkaistut sinkkubiisit saavat rinnalleen lisää väriä albumiraidoista Puhdasta nautintoo, Voittamaton, Ajan, Jos katuisin ja 17.

Näistä kappaleista 17 on mulle henkilökohtaisin. Se on tarina sille nuorelle Einille, joka aloitti uransa 45 vuotta sitten, mutta samalla laulu on myös kannustus kaikille nuorille!”, Eini jatkaa.

 

Pimeän jälkeen (digi 7.4. & cd 28.4.)

1. Pimeän jälkeen
2. En itke sun perään
3. Voittamaton
4. Älä pelkää mua
5. Puhdasta nautintoo
6. Seitsemäntoista
7. Syntynyt uudelleen
8. Jos katuisin
9. Ajan

 

Eini somessa:
Instagram
TikTok
Facebook