Anssi Kelan elämäkertakonsertit huipentuvat päätöskiertueeseen

Loputtomasta luovuudestaan tunnettu Anssi Kela kiertää ”Mun täytyy kävellä näin” -elämäkertakonserttien tiimoilta viimeisen kerran Suomea. Loppuunmyytyjä saleja keränneen arvostelumenestyksen päätöskiertue saapuu Helsingin, Oulun, Tampereen ja Turun näyttämöille lokakuussa 2023. Lipunmyynti käynnistyy Lippu.fi:n ja Ticketmasterin kautta torstaina 25.5. klo 10.

Konserttia, monologia ja filmiä yhdistelevä ”Mun täytyy kävellä näin” -esitys kertoo palkitun Anssi Kelan tarinan nimenomaan artistin omin sanoin. Kela nousi koko kansan tuntemaksi tähtinimeksi yli 20 vuotta sitten ilmestyneellä ”Nummela”-klassikkoalbumillaan, josta muodostui yksi maamme menestyneimpiä pitkäsoittoja kautta aikojen. Siitä lähtien hän on pysynyt relevanttina läpi vuosien albumikokonaisuuksillaan ja hiteillään kuten 1972, Levoton tyttö, Ilves sekä Sut puhallan pois.

Huippusuosion vastapainoksi matkalle on mahtunut luonnollisesti myös vaikeita hetkiä. Näissä esityksissä koko kaari avataan yleisölle. Yksi mies, laulut ja tarinat. Kitara, lavastettu näyttämö ja valkokangas. Ainutkertainen konsepti otettiin haltioituneesti vastaan heti ensimmäisellä toteutuskerrallaan vuodenvaihteessa 2019/2020. Erityisesti elämäkertakonserttien avoimuus on tehnyt vaikutuksen niin yleisöön kuin median edustajiin.

- 20 vuotta sitten en olisi osannut tehdä tällaista kokonaisuutta, 10 vuotta sitten en olisi uskaltanut. Halusin miettiä soolokeikka-konseptin täysin uusiksi, syntyi elämäkertakonsertti: yhdistelmä teatteriesitystä ja konserttia. Summaus kaikesta, mitä olen urani varrella tehnyt ja oppinut. Haluan tuoda tämän minulle hyvin rakkaan projektin vielä kerran lavoille. Sen jälkeen on aika katsoa jälleen eteenpäin, Anssi Kela kertoo.

Päätöskiertueen erikoisuutena ”Mun täytyy kävellä näin” nähdään ensimmäistä kertaa Helsingin Kansallisteatterin ja Tampereen Työväen Teatterin arvovaltaisilla näyttämöillä. Veikkaus tarjoaa Etuasiakkailleen ennakko-ostomahdollisuuden kaikkien neljän paikkakunnan esityksiin. Veikkauksen ennakkomyynti alkaa keskiviikkona 24.5. klo 10 ja päättyy torstaina 25.5. klo 9:59. Saatavilla on vain rajattu määrä lippuja kuhunkin teatteriin.

PÄÄTÖSKIERTUE:
Anssi Kela: Mun täytyy kävellä näin -elämäkertakonsertit
Pe 6.10.2023 Oulu, Oulun teatteri
Su 15.10.2023 Helsinki, Kansallisteatteri
To 26.10.2023 Turku, Logomon TEATRO-sali
Ti 31.10.2023 Tampere, Työväen Teatteri

LIPUT:
Myyntiin to 25.5.2023 klo 10 osoitteessa livenation.fi.
Palvelumaksuineen alkaen 49,50 euroa Lippu.fi:n tai Ticketmasterin kautta

Veikkauksen ennakkomyynti heidän Etuasiakkailleen ke 24.5.2023 klo 10 – to 25.5.2023 klo 9:59.

 

www.anssikela.com
www.fb.com/kelastinen
www.instagram.com/anssikela
www.youtube.com/anssikela