Kuuntele 'Euforia' tästä! Klubi-vivahteista räppiä tekevä artistulokas Kemosabi julkaisi toisen singlensä Euforia kesäkuun alussa. Jamaikalaiset juuret omaava Kemosabi on pitkään hionut soundi-maailmaansa ja tehnyt paljon musiikkia useiden eri tuottajien kuten Lameboyn, Hugo Sundstedtin, Victor Nordiksen ja Jkeezyn kanssa.

Artistin ensimmäinen single Ei ongelmaa julkaistiin toukokuun alussa. Sitä kautta kuuntelijat pääsivät tutustumaan Kemosabin uniikkiin soundiin, jossa yhdistyy menevä tuotanto ja artistin oman äänen rosoisuus.

Levytyssopimuksen Kemosabi on solminut Volcano Recordsin sekä Sony Musicin kanssa. Ennen levytyssopimusta artisti on julkaissut musiikkia ainoastaan Soundcloudiin.

"Musiikin tekeminen on mulle terapeuttista ja olen sitä tehnyt liki 15 vuotta, josta 2 vuotta tosissaan ilman suurta tarvetta julkaista sitä koskaan. Musiikki on aina ollu kaikki elämässäni ja mun äidin puolelta sitä moni tekeekin sekä isä tietää siitä paljon. Syy minkä takia mä aloin musaa tekee, on varmasti se, että se on vaan tuntunu aina oikeelta”. Kemosabi kertoo.

 

Kemosabi somessa:
Instagram
TikTok