Kantama julkaisi tunteikkaan Sinä olet kaunis -rakkauslaulun

Klassista pop-rockia edustava kappale sai seurakseen myös lyriikkavideon

Suomenkielisen kitararockin maastossa uraansa työstävä porilainen Kantama on kahdeksannen singlejulkaisunsa äärellä. Rauhallisempaa ja tunteikkaampaa tulkintaa edustava Sinä olet kaunis -kappale jatkaa yhtyeen isojen sävellysten linjaa. Uusi kappale sai seurakseen myös lyriikkavideon.

"Rauhallisen ja tunteikkaan pop-rock -kappaleen kantava teema on kahden ihmisen usko, toivo ja rakkauden osoitus. Ollaan yhdessä nyt ja aina. Kappale alkaa sanoilla ’sinä olet kaunis’, ja se on jo itsessään niin selkeä statement, että jokainen tietää mistä kappaleessa on kyse", sanoo kappaleen säveltänyt ja sanoittanut kitaristi-laulaja Sami "Tane" Virtanen.

"Sinä olet kaunis on klassinen rakkauslaulu, mikä on sovitettu modernimpaan ja hieman lo-fi-tyyliseen soundimaailmaan. Olemme viimeisen vuoden diggailleet todella paljon amerikkalaisen The War On Drugs -yhtyeen musiikkia, ja kyllähän sen vaikutteet biisistä kuulee”, basisti Lauri Häkkinen kuvailee.

"On hieno huomata, miten saavutamme biiseihin aina tietynlaisen Kantamalle ominaisen soundin. Biisi on jotenkin niin selkeä, vaikka instrumentaatio tässäkin biisissä on todella iso. Tykkäämme tehdä ison kuuloisia kappaleita", pohtii rumpali Jani Iivonen.

Itse musiikkinsa tuotannosta vastaava Kantama on julkaissut omakustanteisesti uutta musiikkia kappale kerrallaan vuodesta 2021 alkaen, jolloin debyyttisingle Elämä näki päivänvalon. Viimeisimpiä julkaisuja ovat olleet tanakalla rock-poljennolla etenevä Kuumotus sekä monisyisempää tulkintaa edustava Poika, jolle yhtye julkaisi myös musiikkivideon.

Kantama on:
Sami Virtanen – laulu, kitara
Lauri Häkkinen – basso, taustalaulu
Jani Iivonen – rummut, taustalaulu

KANTAMA | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY