KAIJA KOO julkaisi uutta musaa perjantaina

Yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista Kaija Koo julkaisi uutta musaa perjantaina 7. heinäkuuta. Uusi single Onnea matkaan on osana elokuista Superstadion-konserttia, joka järjestetään lauantaina 19.8. Helsingin Olympiastadionilla. Kyseessä on Kaijan tämän vuoden ainoa julkinen konsertti.

- Olimme jo pitkällä suunnittelemassa tulevaa julkaisua kun postiini kilahti biisi, jota en vaan voinut ohittaa. Tämä biisi oli juuri sopiva tähän hetkeen. Onnea matkaan -kappale tuntui itsellekin ihanalta toivotukselta, kun valmistelen elämäni suurinta konserttia uskon ja epäuskon vaihdellessa vuorotellen. Tämä biisi antaa minulle voimaa mennessäni uutta kohti. Toivottavasti se tekee saman muillekin. Minä edelleen toivotan kaikille onnea matkaan ja pistän hyvän kiertämään, Kaija Koo kuvailee kappaletta.

Lukuisista hiteistään tunnettu, elävä legenda, Kaija Koo on taitava tulkitsija, joka yhdistää musiikillaan sukupolvia. Hänen maratonmaisen uransa aikana kertynyt yleisö koostuu kaikenikäisistä kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita. Lisäksi hänen huikeat Hartwall Arenan Superkonserttinsa vuosina 2014, 2015 ja 2018 ovat olleet kaikki loppuunmyytyjä. Kaija Koo julkaisi uransa 14. albumin Taipumaton huhtikuussa 2021. Tämäkin albumi myi platinaa ja sen lisäksi se pysyi Suomen virallisen albumilistan kärjessä kolme viikkoa. Taipumaton antoi nimensä myös syksyllä 2021 ilmestyneelle Kaija Koon elämäkerralle. Tammikuussa 2023 sai ensi-iltansa Ylen tuottama Kaija Koo: Tinakenkäkuningatar -henkilödokumentti, joka sai sekin huimat katsojaluvut.

KAIJA KOO - SUPERSTADION
Very special guest Käärijä
Helsinki, Olympiastadion
La 19.8.2023
Ovet klo 17.30

Liput alk. 49,90€ + tilausmaksut (alk. 1,50€ Lippu.fi)
VIP-liput alk. 159,00€ + alv.

 

Kaija Koo:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
warnermusic.fi/kaijakoo