Tangokuninkaalliset 2023 Charlotta Saari & Pasi Flodström aloittivat keikkailun viime viikonloppuna

Rakastettuihin kesätapahtumiin lukeutuva Seinäjoen Tangomarkkinat on vietetty ja laulukilpailu käyty. Tuomaristo on valintansa tehnyt ja maahan on saatu uudet kuninkaalliset. Tangokuninkaallisten kruunuja saa nyt seuraavan vuoden kantaa lapualainen Charlotta Saari ja harjavaltalainen Pasi Flodström.

Kuninkaalliset valmistautuvat keikkailuun

Charlotalle ja Pasille tulee voiton myötä paljon uutta. Tämä ensimmäinen viikko kruunajaisten jälkeen on alkanut vauhdikkaasti mm. haastatteluilla, kuvauksilla ja palavereilla. Tällä hetkellä tangokuninkaalliset treenaavat yhdessä orkesterinsa kanssa ohjelmistot kuntoon. Kuninkaallisia lähtee säestämään Markon ja Jukan (Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen) rinnalta tuttu Jackpot. Uudet kruunupäät aloittivat lavakeikat perjantaina 14.7. - ensimmäinen keikka oli Pihtiputaalla, Niemenharjun lavalla ja lauantaina 15.7. suuntana oli Liperissä sijaitseva Liperin lava.

Molemmat kuninkaalliset odottavat innolla keikkailun alkamista.

– ”Olen nuori ja täynnä energiaa. Haluan tuoda lavoille jotain uutta säilyttäen kuitenkin perinteikkäisyyden. Arvostan yleisöä ja kuuntelen heitä - teen kovasti töitä, jotta vakiinnuttaisin paikkani lavoilla ja että minut muistettaisiin pitkään. Odotan innolla tulevaa”, Charlotta kuvailee.

”Koen, että tangokuninkaallisena on tärkeää vaalia perinteistä tangomusiikkia ja lavatanssikulttuuria, mutta tuoda rinnalle myös jotain uutta. Olemme Charlotan kanssa tuttuja jo entuudestaan, joten hänen kanssaan on helppo lähteä kiertämään esiintymislavoille”, Pasi kertoo.

Tangokuninkaallisten heinäkuu 2023
ENSI-ILTAVIIKONLOPPU
pe 14.7. Niemenharju, Pihtipudas. Tanssit klo 20-01
Niemenharjuntie 235, 44800 Pihtipudas
la 15.7. Liperin Lava, Liperi. Tanssit klo 20-00.
Liperintie 119, 83100 Liperi

16.7. Meripuisto, Kemi
18.7. Kauhajoen Kasino, Kauhajoki
19.7. Ruokolahden Lava, Paavola / Siikajoki
20.7. Jenkkapirtti, Asikkala
21.7. Hki-Pavi, Vantaa
22.7. Halkosaari, Lappajärvi
23.7. Salamakallio, Lappi tl - Rauma
25.7. Hämyslava, Nokia
26.7. Kalliojärven Viihdekeskus, Isokyrö
28.7. Kajasteen lava, Nurmes
29.7. Säänjärven Lava, Savitaipale
30.7. Savion Lava, Laukaa

http://www.gramofoni.fi/tangokuninkaalliset-2023/
(muutokset mahdollisia)

Tangokuninkaallisten esiintymiset hoitaa Gramofoni.