Hellsinki Metal Festivaalin infopaketti julki

Tarkasta täältä rannekkeiden ennakkovaihtopisteen paikka, aikataulut sekä festarien ruoka- ja juomatarjonta

Ensi viikolla ensimmäistä kertaa järjestettävä Hellsinki Metal Festival lähestyy kovaa kyytiä. Helsingin asemaa metallipääkaupunkina vahvistava tapahtuma levittäytyy Nordiksella sijaitsevan tapahtuma-alueen lisäksi etko- ja jatkopaikkoihin Bar Looseen, Korjaamolle sekä Mikonkadun On The Rocksiin. Näihin bileisiin liput ovat festarirannekkeen kera 10€ ja ilman ranneketta 15€. Jatkobileiden bändikisan voittajaksi valikoitui Agarwaen, joka nähdään lauantaina On The Rocksissa.

Jo ostetut liput voi käydä vaihtamassa rannekkeisiin ennakkoon kauppakeskus Forumissa (Mannerheimintie 20) tiistaista 8.8. alkaen. Ennakkovaihtopiste sijaitsee kolmannessa kerroksessa, Granitin ja Hanko Sushin välissä liukuportaiden vieressä.

Ennakkovaihtopisteen aukioloajat:
Ti 8.8. klo 14-20
Ke 9.8. klo 14-20
To 10.8. klo 14-20
Pe 11.8. klo 9-12

Lippuja on nyt myös mahdollista päivittää astetta parempiin RIP-lippuihin (Really Important Person). Päivitys tehdään olemalla yhteydessä suoraan lippukaupan asiakaspalveluun, mistä peruslippu on ostettu. Lipun päivitys onnistuu Tiketin, Lippupisteen sekä Ticketmasterin kautta ostettuihin lippuihin. Päivitys ei ole mahdollinen ryhmälipuille. Lipun päivittämisen hinnaksi tulee lipunhinnan erotus ja lippukaupan määrittelemä palvelumaksu.

Liput myy Tiketti.

Perjantaista alkaen lippujen hinnat ovat:
Peruslippu:
1 pv 103,5 €
2 pv 149 €

R.I.P. -lippu:
1 pv 173,5 €
2 pv 214,5 €

Näillä festareilla ei myöskään tarvitse olla nälkäisenä taikka kuivin suin! Hellsinki Metal Festivaalin oman Hell Dogs -hodarikojun lisäksi alueella on tarjolla myös laajat valikoimat sapuskaa barbequesta sushiin ja vohveleista nuudeleihin. Tapahtumalle on lanseerattu myös Espoon Oma Panimon luoma Brutal Fucking Lager -olut, joka täydentää jo valmiiksi kattavaa juomatarjontaa.

Kaikki festareilla mukana olevat ruokakojut löydät tästä:
Hell Dogs
Rock N’ Roll Sushi
MR. Noodle
Health Club
Boneless
Gorilla BBQ
Eppu’s Cheesesteak
Treffi Pub & Bistro
3 Kaveria -jäätelökioski
Naughty Waffles
Back To Fries
Feastie Boys
Thai Papaya

HELLSINKI METAL FESTIVAL | FACEBOOK | INSTAGRAM