IKINÄ raivasi tien metalliseen ytimeensä – uusi single nyt ulkona!

Kuuntele tästä

Juuri julkaistu 'Tie' on siirtymäriitti yhtyeen tuotannossa
Entistä brutaalimpana soiva metalliyhtye IKINÄ julkaisi 11.8 toisen singlen tulevalta kolmannelta albumiltaan. Tie on ankara mutta rakastava motivaatiopuhe itselle. Samalla kappale kuvastaa IKINÄn uudistunutta, aiempaa rajumpaa tuotantoa, josta saatiin esimakua helmikuussa ilmestyneen Riivaaja-singlen muodossa.

"Tie kertoo oman polun raivaamisesta. Räjähtävä, pään nyökkimään saava biisi on jo testattu livenä ja se on lunastanut paikkansa setin rankimmassa menossa. Voimakkaasti eteenpäin vyöryvässä biisissä syljetään ulos katkeruutta ja epäonnistumisen tunteita. Tie on myös eräänlainen kuvaus IKINÄn luovasta matkasta tähän asti ja tästä eteenpäin.", yhtye kertoo.

IKINÄ on suomenkielistä modernia metallia soittava yhtye, jonka muodostavat Tuuli Paju ja Katariina Sorsa (laulu), Santeri Paju (rummut) Samuli Suokas (kitara) sekä Aake Lämsä (basso). Edelliset julkaisut Sakara Recordsin kautta tehnyt bändi on julkaissut useampia singlejä sekä kaksi albumia, Samoista soluista (2017) ja Millenniaalin itsehoito-opas epävarmaan aikuisuuteen (2019). Yli 2 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt yhtye on esiintynyt omien klubikeikkojen lisäksi mm. Provinssissa ja Nummirockissa sekä lämmittelijänä Soilworkin, Stam1nan ja Mokoman kiertueilla. IKINÄ julkaisee kolmannen pitkäsoittonsa omakustanteisesti 27. lokakuuta.

IKINÄ syksy 2023
Pe 8.9. Kerubi, Joensuu
La 23.9. 45 Special, Oulu
Ke 18.10. On The Rocks, Helsinki (levyn ennakkokuuntelu)
La 28.10. TBA, Vantaa
Pe 10.11. On The Rocks, Helsinki (levynjulkaisukeikka)
Pe 8.12. House Of Rock, Kouvola
La 9.12. YO-talo, Tampere

IKINÄ
Instagram | TikTok | Facebook