LYYTI julkaisee albuminsa neljännen singlen

Lyhyessä ajassa niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella pop-musiikillaan hurmannut Lyyti julkaisee tulevan albuminsa neljännen singlen Omakuva.

Kappaleella kuullaan aikaisempiin singlelohkaisuihin verrattuna artistin popimpaa puolta.

Omakuva on aistillisesti latautunut tanssibiisi, jossa rajat itsen ja toisen, heijastuksen ja todellisuuden välillä hälvenevät. Biisin tarina alkaa siitä hetkestä, kun katsoo toista ja miettii, haluaisiko olla hänen kanssaan vai olla hän”, kertoo Lyyti.

Nousussa taas -albumi julkaistaan 1.9.2023 ja se ilmestyy digimuodon lisäksi vinyylinä sekä CD:nä. Levyltä on julkaistu jo singlet Ennätyshelteet, Katastrofin laajuus ja 100 kaunaa. Albumin ovat tuottaneet bändissä koskettimia soittava Antti Vuorenmaa ja muun muassa Ursus Factoryn ja Arpan tuotannoista tunnettu Väinö Karjalainen.

Lyytin mukaansatempaava, runonomainen ja notkea popmusiikki erottuu edukseen ja tuo uusia oivalluksia joka kuuntelukerralla. Artisti on yhtyeensä kanssa kasvattanut mainetta myös häikäisevänä live-esiintyjänä, jonka heittäytymiskyky tekee jokaisesta keikasta ainutlaatuisen. Lyytin ylistystä kerännyt kakkosalbumi Toiveet ja helyt (2021) toi Lyytille ensimmäisen Emma-ehdokkuuden sekä Vuoden artistin tittelin (Indie Awards 2022).

 

Lyyti somessa:
Instagram / TikTok / Facebook