Jukka Hallikainen & Könsikkäät 'Kuuntelen sua, Jean' julkaisussa perjantaina 1. syyskuuta

Jukka Hallikainen on valloittava, taitava ja karismaattinen esiintyjä, jonka ehdottomana valttina on monipuolinen keikkaohjelmisto.

Vuoden 2008 tangokuninkaalla on lukuisia levytyksiä, joista uusimpia ovat Jos et sinä, en minäkään sekä Nuorallatanssijat. Syyskuussa nämä singlejulkaisut saavat jatkoa, kun vuorossa on Kuuntelen sua Jean.

Viihteen monitaituri on viettänyt tänä vuonna tangokuninkuuden 15-vuotisjuhlavuottaan. Yhä edelleen mukana on pysynyt myös rakas kuoroharrastus, joka vei Jukan v. 2009 mieskuoro Könsikkäisen riveissä mm. Suomen paras kuoro -ohjelmaan. Kuoro on antanut vuosien mittaan hienon oman lisänsä esiintymiskokemuksia listatessa ja sieltä on peräisin myös tämä uusi singlejulkaisu.

– ”Könsikkäät on Petri Laaksosen perustama koululaisten poikien kuoro. Kuoro perustettiin Laajasalossa Helsingissä vuonna 1991 ja siitä lähtien olemme esiintyneet aktiivisesti. Erittäin tärkeä musiikillinen kasvattaja minulle siis. Kuuntelen sua Jean on kulkenut Könsikkäiden ohjelmistossa jo pitkään. Ihastuin siihen uudelleen mahtavan sovituksen myötä ja halusin tuoda sen kaikille kuultavaksi. Tämän kappaleen sävellys ja sanoitus on kunnioitus Jean Sibeliukselle sekä upealle Suomelle. Halusin nimenomaan tehdä kappaleesta täysin luonnonmukaisen ja akustisen. Nykyään hieman erilaisella tulokulmalla ajatellen.

Toivon jokaisen kuulijan etsivän itselleen rauhallisen ympäristön ja hetken antaa ajan vaan kulua tätä uutta julkaisua kuunnellessaan. Rakkaus luontoon ja suomalaiseen musiikkiin on ikuista”, kiteyttää Jukka Hallikainen uutuuttaan.

Keikoilla Jukka käy neljästä muusikosta koostuvan Jackpot-orkesterin kanssa. Jackpot on säestänyt niin ikään Marko & Jukka -keikoilla ja viime viikkoina myös heinäkuussa valittuja uusia tangokuninkaallisia. Keikkakalenteri: https://www.gramofoni.fi/jukka-hallikainen/

Jukka Hallikainen & Könsikkäät
Kuuntelen sua Jean 3’33
Säv. Petri Laaksonen
San. Pekka Laaksonen
Sov. Petri Laaksonen, Kiia-Maria Piispa, Inka-Liisa Piispa, Neea-Noora Piispa

Laulu: Jukka Hallikainen & Könsikkäät
Flyygeli: Mikael Konttinen
Haitari: Kiia-Maria Piispa
Sello: Inka-Liisa Piispa
Viulu: Neea-Noora Piispa

Äänitys ja miksaus: Tuomas Aukio / Creative Sound
Masterointi: Svante Forsbäck / Chartmakers East
A&R: Toni Nuotio / Gramofoni ja Jukka Hallikainen