TOMI SAARIOLTA sykähdyttävän kaunis rakkaulaulu

Saarion kolmas suomenkielinen single Päätepysäkki pysäyttää kuuntelemaan

Päätepysäkki on lähes kliseisen idyllisen suomalaisen järvimaiseman keskellä syntynyt autenttinen biisi rakkaudesta. Kappaleen Saario on tehnyt yhdessä Vilma Alinan ja Tidon kanssa, joka on myös tuottanut kappaleen. Sama kolmikko on myös aiempien Saarion suomalaisten singlejen Q ja Kerran viikos takana. Tomi kertoo uudesta singlestään ja sen syntyprosessista näin:

“Yks suurimpia haasteita lauluntekijänä on rehellisyys. Joskus on hiton vaikeeta kaivaa jostain se rohkeus olla haavoittuvainen ja rehellinen, mut tässä biisissä se onnistu. Tää oli toka biisi mitä kirjotettiin Tidon ja Vilma Alinan kanssa ja mul oli tähän hyvin selkeä visio.

Välil must tuntuu et oon tehny mun elämässä väärii valintoi ja oon katunu jotain mun päätöksiä. Kelaan niit menneitä tien risteyksii ja stressaan sitä et lähinkö oikeeseen suuntaan. Siks kirjotin tän biisin. Muistutuksena itelleni, et kaikilla niillä valinnoilla ja vastoinkäymisillä on tarkotus, koska ne johti mut sellaseen paikkaan mun elämässä mitä en vaihtais mihinkään.

Joskus pitää vaa luottaa siihen matkaan mitä on tekemässä eikä laittaa vastaan. Koska who knows… Sä saatat löytää jotain parempaa ku mitä ees lähit ettimään.”

Lahjakkaana biisintekijänä tunnettu Saario palkittiin viime Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa, sillä viime vuoden striimatuin ja radioiden soitetuin kappale, BESSin Ram pam pam on Saarion käsialaa. Seuraavaksi artistilla on tähtäimessä suomenkielinen albumi ja keikkalavat. Artisti esiintyy seuraavan kerran Tampereella järjestettävässä Lost in Musicissa perjantaina 6.10.

 

Tomi Saario somessa:
Instagram / Facebook / TikTok