Suomen suosituimpiin yhtyeisiin lukeutuva Portion Boys julkaisi singlet Juhannusyö & Mökkielämää. Toinen kappale on syntynyt yhteistyössä Kake Randelinin kanssa.

Kuuntele Juhannusyö ja Mökkielämää tästä Päätähuimaavat 65 miljoonaa streamia Dynastia debyyttialbumillaan rikkonut Portion Boys, on positiivisuudellaan ja vilpittömyydellään raivannut tiensä yhdeksi Suomen tämän hetken kuunnelluimmista yhtyeistä. Viimeiset vuodet ovat tuoneet mukanaan hittejä niin Spotifyssa kuin radioissa ja Suomi on kierretty moneen otteeseen.

Portion Boys palasi debyyttialbumin julkaisun jälkeen uuden musiikin pariin maaliskussa uudella Käärinliinat -singlellään, joka oli ensimmäinen maistiainen yhtyeen tulevalta toiselta albumilta. Seuraavat singlet lupailevat isoa hittiä ja tuplasinglen toinen kappale Juhannusyö on tehty yhteistyössä Kake Randelinin kanssa.

”Idea Juhannusyön versioinnista on hautunut jo pari vuotta takaraivossamme. Vihdoin sävelsimme ja sanoitimme osan kappaleesta uudestaan ja toimme omaa Portion Boys soundia ja tyyliä mukaan biisiin. Olemme tavanneet Kaken parilla keikalla aikaisemmin ja ihailemme suuresti hänen elämänmyönteistä asennetta, pitkää uraa ja rautaista ammattitaitoa. Lähestyimme häntä, kun olimme saaneet Juhannusyöstä demon valmiiksi ja hän oli saman tien mukana! Kake on todellinen legenda, joten oli iso ilo kun hän suostui yhteistyöhön meidän kanssamme”, yhtye kertoo kappaleen synnystä.

Toinen single Mökkielämää on yhtyeen mukaan todellinen ”mökkianthem” alkavan mökkikauden sesonkiin.

Suomalaiset ovat mökkikansaa ja Mökkielämää single on todellinen oodi suomalaiselle kesämökkeilylle! Tätä saa laulaa mukana, unohtaa kaiken muun ja fiilistellä vaan upeita hetkiä mökillä ystävien ja läheistensä kanssa!”, El Meissel lisää toisesta singlestä.

Portion Boys x Kake Randelin – Juhannusyö singlelle julkaistaan myös musiikkivideo ja se oli ensinäytössä MTV Katsomossa sekä MTV nettisivuilla.

Vuonna 2010 perustettu Portion Boys yhtye teki lopullisen läpimurron koko kansan tietoisuuteen jättihitillään Vauhti kiihtyy feat. Matti ja Teppo. Yhteensä Portion Boysin kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 180 miljoonaa kertaa ja YouTubessa yhtyeen videoilla on katselukertoja yli 80 miljoonaa.

Osallistuminen ja toiseksi sijoittuminen vuoden 2023 Uuden Musiikin Kilpailussa nosti yhtyeen entistäkin isomman yleisön eteen. Yhtyeen UMK-kappale Samaa taivasta katsotaan on ollut Suomen radiolistalla jo pian vuoden ja syyskuussa 2023 julkaistu albumi Dynastia on ylittänyt 65 miljoonan striimin eli triplaplatinan rajan.

 

Portion Boys somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Nettisivut