Suomen potentiaalisimpiin rock-tulokkaisiin lukeutuva helsinkiläisyhtye DIRT on Riku Pääkkösen luotsaaman Ranka Kustannuksen tuorein artistikiinnitys.

Vuonna 2018 aktivoitunut DIRT-viisikko on ehtinyt herättää paljon mielenkiintoa Suomen rock-skenessä tyylikkäästi groovaavalla meiningillään. Yhtyeen omakustanne-EP "Low Life" nousi heti ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on kerännyt yli puolitoistamiljoona toistokertaa Spotifyssa. Myös keikoilla on käynyt kova kuhina ja yhtye on täyttänyt Helsingin rock-klubit kiinnostuneilla katsojilla kerta toisensa jälkeen.

Rankan ja DIRTin yhteistyön ensimmäinen maistiainen tarjoillaan perjantaina 19.11., jolloin tulee ulos yhtyeen ensimmäinen single ”Real World” heidän ensi vuonna julkaistavalta debyyttialbumiltaan. Koko yhtye palaa halusta julkaista uutta musiikkia yli kahden vuoden julkaisutauon jälkeen. ”Rehvakkaasti groovaava 'Real World' laittaa lahkeet lepattamaan ollen samalla väkevä ensikosketus meidän tulevaan debyyttialbumiin, joka on tehty sekä sata lasissa että järkähtämättömällä kunnianhimolla. Jos aiempi meno miellyttää, tykkäätte varmasti”, yhtye kommentoi.

Lataa DIRTin uutuussinkku "Real World" täältä: https://s.disco.ac/gnylzmmwimys

Yhtyeen voi myös nähdä keikalla vielä tämän vuoden puolella Helsingissä On the Rocksissa järjestettävillä Hoarsefesteillä 26.12.2021.

DIRT on Aleksi Tiainen (laulu), Kappe Koutonen (kitara), Sebastian Frigren (kitara), Benny Raivio (basso) ja Alex Anttila (rummut).

DIRT somessa:
https://open.spotify.com/artist/3QBEd0Gi3ApA2EqVrIKNDa
https://www.youtube.com/channel/UCwym_wqufDwOLbmhcm39Omg
https://www.facebook.com/dirtbandofficial
https://www.instagram.com/dirtbandofficial/