Petrus Schroderus - uusia joulun levytyksiä

Viime vuoden kiistaton komeetta, Petrus Schroderus julkaisee Oulun tuomiokirkossa tallennetun ”studioliven” kolmesta rakastetusta joululaulusta.

Julkaisu tukee Petruksen Taas kaikki kauniit muistot -joulukonserttikiertuetta ja se luo pohjaa ensi jouluksi julkaistavalle Petrus -joulualbumille.

Historiamme ei tunnista vastaavaa aikaa, missä täydellinen onnistuminen kohtaa täydellisen tyhjyyden. Sama autius kohtasi yksinäisyyteen ja eristykseen komennetut ihmiset, joille mieleinen musiikki olisi tarjonnut edes hivenen laastaria. Tätä kysynnän aukkoa todisti koronalohduksi tuotettu Rakastan elämää -video, josta tuli Suomen eniten striimattu Youtube 2020. Petrus CD oli Levykauppa Äx:n jouluviikon eniten myyty CD. Viihdyttäjien työ on tärkeämpää kuin sille annettu arvostus.

Arvostan korkealle Petruksen elettä tarjota yhden joulukiertueen konserteista striimauksen veloituksetta kaikkiin Suomen palvelu- ja hoitokoteihin. Lahjan arvon voi laskea satoina tuhansina, jos jokainen sen hyödyntää. Raha-asia tämä ei kuitenkaan ole, vaan Petruksen halu tehdä musiikillaan hyvää.

EP -julkaistaan tänään Youtubena ja alustoille se asettuu 24.11.2021, eli kaksi päivää ennen ensimmäistä joulukiertueen konserttia Oulussa.
Kiertuetta ja myös Petruksen Laulan Sun iltasi tähtihin albumimyyntiä tukee mittava radiokampanjointi (Radio Pooki, Järviradio, Radio Dei, Radio Sandels ja Radio Musa), eli niillä radioasemilla, jotka todistetusti ovat kartuttaneet kunniakkaat kuuntelijalukunsa samalla kohderyhmällä kuin mitä mekin Petrus- ja muilla julkaisuilla haluamme palvella.

Kuuntele Petrus albumi ja seuraa keikka- ja muuta uutisointia Petruksen omasta käyttöliittymästä https://snd.click/petrus-schroderus
Hyvää varhaisjoulua

Erkki Puumalainen