Marraskuun viimeisellä viikolla juhlistetaan 60-vuotiasta Kouvolan Teatteria

KIRKA-JUHLANÄYTÖS JA MUUTA OHJELMAA YLEISÖLLE

Kouvolan Teatteri juhlistaa 60-vuotista historiaansa marraskuun viimeisellä viikolla, jolloin teatterinäytösten yhteydessä on ohjelmaa yleisölle ja museossa avautuu kaksivuotinen teatterinäyttely. Viikko huipentuu Kirka – Surun pyyhit silmistäni -juhlanäytökseen.

Haluan toivottaa kaikki kaupunkilaiset tervetulleeksi teatteriin. Olemme lykänneet juhlallisuuksia vuoden ajan, mutta vihdoin pääsemme viettämään Kouvolan Teatterin 60-vuotisjuhlaviikkoa. Olemme kiitollisia, että yleisö on palannut esityksiin ja teatteri koetaan Kouvolassa tärkeäksi virkistyskohteeksi. Kaupunkilaisten tuki on ilahduttanut paljon ja luonut uskoa tulevaan”, kuvailee teatterinjohtaja Tiina Luhtaniemi.

Joulushow ke 24.11. klo 19 & to 25.11. klo 14

Joulupukki arpoo lippupaketteja esityksen väliajalla.

Jäniksen vuosi to 25.11. klo 19

Ennen esitystä kello 18 ohjaaja Seppo Honkonen kertoo Jäniksen vuosi -teoksesta ja muista ohjauksistaan Topi Talasrannan haastateltavana. Yhteistyössä Kouvolan Mielenterveysseura ry:n kanssa toteutettavan keskustelun näkökulmina ovat mielenterveysasiat ja kulttuurihyvinvointi.

Anjan lähes erinomainen elämä to 25.11. klo 19

Esityksen jälkeen järjestetään yleisökeskustelu, jossa paikalla ovat näyttelijä Johanna Heimonen ja ohjaaja Tiina Luhtaniemi.

Kirka – Surun pyyhit silmistäni -juhlanäytös la 27.11. klo 13

Teatterin 60-vuotisjuhlanäytös on avoin kaikelle yleisölle. Lipun hinta 60 euroa sisältää esityksen lisäksi tervetuliaismaljan ja väliaikakahvit. Ennen ja jälkeen esityksen on onnittelupuheita sekä ansiomerkkien jako salissa. Suomen Teatterit ry:n juhlapuheen pitää toimitusjohtaja Kaisa Paavolainen ja Kouvolan kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja, kansanedustaja Paula Werning. Teatterin ovet avautuvat vieraille kello 11.45 ja ohjelma salissa alkaa kello 12.30. Esityksen jälkeen ilta jatkuu yksityistilaisuudella.

Koko Kouvolan Teatteri -museonäyttely 24.11. alkaen

Kaupunginmuseo Poikilossa avautuu Kouvolan Teatterin historiaa juhlistava Koko Kouvolan Teatteri -näyttely, joka on avoinna kahden vuoden ajan 24.11.2021–8.10.2023. Museo tiedottaa näyttelystä tarkemmin.