Turun Kaupunginteatterin Viides näyttämö -ravintola saa ensimmäisen ensi-iltansa

Teatteri Kantanäyn tuottama illalliskabaree Tarjoilija, keitossani on homo! saa ensi-iltansa Viidennellä näyttämöllä 19.11. klo 20. Esityksiä nähdään pikkujoulukaudella ja maaliskuussa.

Turun Kaupunginteatterin pyörittämä ravintola Viides näyttämö on tarjoillut syksyn ajan mm. teatterimenua Päänäyttämön esitysten yhteydessä, mutta nyt se muuttuu nimensä mukaisesti itse estradiksi. Teatteri Kantanäyn uunituore kabaree Tarjoilija, keitossani on homo! tuo tilan täyteen valovoimaisia esiintyjiä, vatsantäytettä ja viihdettä kaikissa sateenkaaren väreissä. Sketsit, tarinat ja laulut kietoutuvat kolmen ruokalajin illallisen rytmiin kahdentoista illan ajan.

Tarjoilija, keitossani on homo! on pikkujoulukauteen salaman lailla iskevä illallisilottelu, joka nostaa naurun huulille ja touhutipan kielelle. Riemukas ravintolashow pitää sisällään myös rakkauden nälkää, yksinäisyyden kaihoa ja homona elämisen kaikkia sävyjä. Baaritiskillä avautuvat niin kaapit, hanat, aistit kuin vetskaritkin.

Teatteri Kantanäky tunnetaan riemukkaista, kantaaottavista ja koskettavista esityksistä, joissa puhutaan asioista niiden oikeilla nimillä. Nyt sydämellisellä otteella tartutaan tasa-arvon ja kaikille kuuluvaan rakkauden teemoihin. Teatteri Kantanäyn näyttelijät hurmaavat ruokailijat suorasukaisella ja itseironisella tyylillään. Kabareen ohjaa Heini Vahtera ja ravintolassa esiintyvät Timo Väntsi, Kiisu Tuomi, Johanna Jernberg, Nuppu Ervasti, Oskari Ellilä sekä muusikko Kari Mäkiranta.

Loppuvuoden illalliskortit myytiin loppuun pian tapahtuman julkistamisen jälkeen, mutta maaliskuun esityksissä on vielä tilaa. Peruutuspaikkoja voi kysellä Turun Kaupunginteatterin lipunmyynnistä. Ravintola Viides näyttämö palvelee esitysten ulkopuolella ma-la tarjoten arkilounasta, bistrolistaa ja teatterimenua.

Tarjoilija, keitossani on homo!

Turun Kaupunginteatterin Viides näyttämö -ravintolassa
Lippuun (hinta 64 €) sisältyy illallinen ja show
Osallistuminen edellyttää koronapassia

Turun Kaupunginteatteri
Itäinen rantakatu 14, 20800 Turku.

Myyntipalvelu: 02 262 0030
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

tkteatteri.fi