Ensimmäinen konsertti 2. joulukuuta Porissa

Suomenruotsalaisen melodisen popin kärkinimiin lukeutuvat Frida Andersson ja Fredrik Furu tekevät joulukuussa yhteisen joulukiertueen, jossa kauneimmat joululaulut saavat seurakseen Fridan ja Fredrikin rakastetut lempeät hitit.

"Pohjoinen taika kiehtoo meitä, ja me kumpikin teemme paljon yhteispohjoismaista työtä, joten konsertin teema sopii meille täydellisesti", Frida Andersson toteaa.

Koko perheen konsertit alkavat 2. joulukuuta Porista, ja kuuden konsertin tiivis sarja päättyy Helsinkiin.

"Odotamme kovasti pääsyä taas yleisön pariin pandemian jälkeen", Fredrik Furu sanoo.

Pohjanmaalla syntynyt pop-runoilija Fredrik Furu juhli viime kesänä 10-vuotista uraansa sooloartistina. Vuosikymmenen aikana hän on ehtinyt muun muassa asua Tukholmassa, julkaista viisi albumia ruotsiksi sekä kirjoittaa Yö-yhtyeelle Jään sun viereen -hitin. Tänä vuonna Fredrikin ja Tove Ljungqvistin kaunis duetto Röster i vinden nousi myös radioaalloille.

Frida Andersson on julkaissut tähän mennessä viisi albumia, joista kolme on ruotsinkielisiä ja kaksi englanniksi. Hän julkaisi lokakuussa singlen Baklänges framåt. Fridan suosituimpiin biiseihin lukeutuu myös yhteistyössä Bo Kaspers Orkesterin Bo Sundströmin kanssa julkaistu Paradiset (Paratiisi).

"On mahtavaa päästä laulamaan jälleen Fredrikin kanssa ja samalla auttamaan ihmisiä pääsemään kaikkien kaipaamaan lämpimään ja kodikkaaseen joulutunnelmaan", Frida kertoo.

2.12. 19.00 Pori, Mikaelsgården
3.12. 19.00 Närpiön kirkko
8.12. 19.00 Porvoo, Kulttuuritalo Grand
10.12. 19.00 Tammisaaren kirkko
11.12. 18.30 Helsinki, Luckan

Liput (paitsi Helsinki)
Liput Helsingin konserttiin