The Backstabbers ei suostu myymään sieluaan – My Soul Ain't For Sale ulkona nyt

The Hellacoptersia kumartava My Soul Ain’t For Sale -tribuuttivideo ulkona

The Backstabbers paljastaa tänään uuden My Soul Ain’t For Sale -makupalan 28. tammikuuta ilmestyvältä For All The Bastards -debyyttialbumiltaan, joka julkaisijoina toimivat espanjalaiset levy-yhtiöt Noizeland Records sekä Behringer Records. Albumilta on aikaisemmin julkaistu kappaleet Knockout sekä Riding Through The Night.

Virallisesti huomenna julkaistava My Soul Ain’t For Sale on tanakka rokkiralli, jonka kertosäkeistö jää takuulla takaraivoon soimaan. Kappaleen musiikkivideo on myös tribuutti bändin mielestä "tyylikkäimmälle koskaan tehdylle musiikkivideolle”, The Hellacoptersin Soulseller-videolle.

The Backstabbers on vuonna 2013 Rovaniemellä perustettu rockbändi, joka päätti heti alkajaisiksi jättää bändistä kaiken turhan pois.

"Alusta asti tarkoituksena oli soittaa tasokasta rock'n'rollia niin täysillä kuin vain lähtee, unohtaa kaikki ylimääräinen ulkomusiikillinen patsastelu ja keskittyä keikkailemaan niin paljon kuin mahdollista", bändi linjaa visiotaan.

Todella kovana livejyränä tunnettu bändi on kiertänyt Suomea, Venäjää ja Latviaa jo yli 300 keikan edestä. Lisää keikkoja on luvassa, kun poppoo lähtee ensi vuonna levyn julkaisukiertueelle, jonka päivämäärät julkaistaan myöhemmin.

The Backstabbers on:
Jesperi Mommo – Kitara & Laulu
Roope Tapio – Basso
Joni Järlström – Rummut

FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY