Yksinkertainen ja tunteikas mies Raumalta - Samuli Heimo julkaisi uuden singlen ”Haavoil”

 ”Mun musiikki on puhdasta tunteen välitystä – ainoa tavoite on muodostaa yhteys ja kohdata ihmisiä laulujen kautta”

Kuuntele Haavoil tästä!

Trap-pohjaista tuotantoa ja klassista suomalaista melankoliaa yhdistelevä Samuli Heimo julkaisi tänään uuden singlen “Haavoil”. Kappaleen on tuottanut aiempien singlejen tapaan Aitio. Singlellä Samuli Heimo laulaa tuttuun tapaan tunteistaan ilman filttereitä:

Haavoil on sitä mitä nimi lupaa: biisillä ollaan kivun ja tuskan keskellä, kaukana ilottelusta ja rakkausmeiningeistä. Mä haluan kirjoittaa myös niistä vaikeammista hetkistä, koska elämä ei oo pelkkää ruusuilla tanssimista. Tää biisi on maksanut mulle kyyneliä, mutta toivon että se helpottaa jonkun toisen oloa.” kuvailee Samuli Heimo.

Samuli Heimon ura lähti vauhdilla liikenteeseen vuonna 2020 omakustanteena julkaistulla “Ikaros”-singlellä, joka ylitti juuri miljoonan Spotify-kuuntelukerran rajapyykin. Tänä vuonna laulaja on julkaissut singlet “Anna lämpöö” ja ”Hyppään veteen” sekä vieraillut Keko SalatanKaipaan sua” -hitillä, jolla on lähes 4 miljoonaa kuuntelukertaa.

Raumalta kotoisin oleva nuori mies haluaa tuoda musiikillaan aitoa ja rehellistä sisältöä vaihteluna nykymaailman hektisyydelle – artistin vahvuutena on yksinkertainen tapa tulkita ympärillä olevaa kaaosta korostaen sen kauneutta ja murhetta. Samuli Heimo kuvailee olevansa artistina herkkä, rohkea, voimakas ja tunteilleen rehellinen.

“Mä oon yksinkertainen mies ja kirjoitan mun tunteet ilman mitään filttereitä näihin biiseihin. Herkkyys, aitous ja rehellisyys on mulle tärkeitä arvoja, ja näiden varaan myös mun laulut rakentuu. Mulle musiikki on puhdasta tunteen välitystä – ainoa tavoite on muodostaa yhteys ja kohdata ihmisiä laulujen kautta” kuvailee Samuli Heimo.

Uutta musiikkia Samuli Heimolta on luvassa heti vuoden 2022 alussa. Samuli Heimo työskentelee tiiviisti yhdessä lapsuudenystävänsä ja tuottajansa Aition kanssa.

Instagram l Facebook