Vuoden kiinnostavimpiin tulokkaisiin kuuluva pehmoaino julkaisi uuden singlen ”rakasta mua”

Kuuntele ”rakasta mua” tästä!

Persoonallista indievaikutteista popmusiikkia tekevä pehmoaino julkaisi tänään toisen singlensä “rakasta mua”. Kappaleelle julkaistaan samalla minuutin mittainen lyhytmusiikkivideo. Vuoden kiinnostavimpiin artistitulokkaisiin kuuluvan pehmoainon elokuussa julkaistu debyyttisingle “sekaisin” nousi YleX:n soittolistalle ja ensi kesänä artisti nähdään ensimmäisillä festivaalikeikoilla.

Lapsuudesta asti musiikkia tehneen laulaja/lauluntekijän musiikissa koskettavat melodiat ja tekstit yhdistyvät ennakkoluulottomaan ja yllätykselliseen tuotantokuvaan. pehmoainon maailmassa hauskuus ja herkkyys, tanssittavuus ja tunnelmointi sekä kokeilunhalu ja helposti lähestyttävyys eivät sulje toisiaan pois. Punaista lankaa kuljettaa pehmoainon ihon alle menevä laulutulkinta.

Oon kirjottanut ja tehnyt musiikkia pienestä asti, mutta viimeiset pari vuotta on syntynyt kappaleita, jotka on johtanu ensimmäisiin pehmoaino-julkasuihin.

Visuaalisuus on mulle tärkeä osa musiikkia, ja siksi halusin tehdä sekaisin-biisin tapaan myös uudelle singlelle elokuvallisen lyhytmusavideon. Mä koen musiikin synesteettisesti kuvina, muotoina ja väreinä, ja Bajo Helsinki toteutti mun vision upealla tavalla.” kuvailee pehmoaino.

pehmoaino viimeistelee parhaillaan ensi keväänä julkaistavaa EP:tä. Pehmoainon ääntä on kuultu myös Keko SalatanAsioilla on tapana järjestyä” -albumin kappaleella ”Ei tää voi olla elämää”.

Instagram