Monilahjakkaan Royen tänään julkaisema debyytti-EP on tarttuvaa balladihenkistä poppia

Eilen julkaistu EP on monipuolisesti lahjakkaan pop-artistin itse tuottama. Jo julkaistujen sinkkujen lisäksi levyllä kuullaan kaksi täysin uutta biisiä!

KUUNTELE TÄSTÄ

Berliini–Oulu–Helsinki-akselilla vaikuttava Roye on hyvää vauhtia kansainvälistyvä artisti sekä lahjakas tuottaja, biisintekijä ja muusikko. Nyt julkaistu Leave Your Heart Open -EP on balladihenkisten pop-kappaleiden kokonaisuus, joka esittelee 22-vuotiaan artistilupauksen tummanpuhuvaa ja herkkää puolta. Levyn fokusbiisinä on rakkauslaulu, jolla Roye pyytää kumppaniaan avaamaan sydäntään:

Kertosäkeessä kysyn kumppaniltani, mikä on hätänä; itketään yhdessä ja korjataan kaikki, minkä joku on joskus rikkonut. Kappale on kuin käännos Jeremy Zuckerin you were good to me:sta – you are good to me:ksi”, Roye kuvailee.

Kappale on EP:n nimikkoraita ja sen on tuottanut levyn muiden biisien tapaan Roye eli Roope Halonen. Sanoitukset ovat Royen, Joona Moilasen ja Severi Seppäsen käsialaa. Yön yli kestäneen biisisession tuloksena syntyi kappale, jolla Roye käsittelee täysin avoimesti parisuhteeseen liittyviä tunteitaan. Rehelliset ja tunnepitoiset kertomukset artistin elämästä kuuluvat myös EP:n muilla kappaleilla.

Vuonna 2019 debytoinut Roye on englanniksi musiikkia tekevä artisti, joka on noteerattu myös biisinkirjoittajana osana Music Finlandin Top 20 – Future Hitmakersia. Viime vuosina Roye on edistänyt uraansa etenkin Berliinissä, mikä on poikinut menestyksekkäitä yhteistöitä myös muiden artistien kanssa. Yhdessä NALYROn ja Junona Boysin kanssa kesällä julkaistu EDM-biisi Let Me Down on kerännyt jo yli 600 000 striimiä Spotifyssa. Royen debyytti-EP:ltä irrotetut singlet Exhausted ja Sleepless Nights ovat herättäneet niin ikään kiinnostusta ja useiden Spotify-soittolistojen lisäksi Roye on soinut myös radiossa. Seuraavaksi Royen tähtäimessä ovat kansainväliset lavat!

Seuraa Royea:
Spotify
Instagram
TikTok
Facebook

www.royemusic.com