Eeli Hallikaiselta uusi joululaulu

EELI-taiteilijanimellä debyyttialbumiaan viimeistelevä Eeli Hallikainen on julkaissut uuden joululaulun. EELIn itsensä säveltämä ja sanoittama Kaikesta huolimatta, rauhaisaa joulua -niminen kappale kertoo joulun arkipäiväisestä kovuudesta lahjaralleineen ja kiireineen.

Lunta tulvillaan maamme, nyt polvistukaamme me edessä kauppiaan”, EELI laulaa kappaleessa, jonka sanomassa on kuultavissa perisuomalaista mollisävyistä synkkyyttä. Samaan aikaan sävelmä kuitenkin kulkee kaihoisassa duurissa tuoden kaikesta huolimatta kaikille rauhaisan joulun toivotuksen.

Ajatus joululaulun tekemisestä syntyi loppukesästä ja päätin, että tänä vuonna otan osaa joulumarkkinoihin oman kappaleeni kanssa. Joulu on kuitenkin niin ihanaa aikaa, EELI kertoo.

EELI on toisen polven muusikko ja soittaa monissa kokoonpanoissa. Samalla hän on myös rakentamassa vahvasti omaa soolouraansa, josta saatiin jo mausteita hiljattain pidetyssä Syksyn Sävel -kilpailussa.

EELI julkaisi ensimmäisen singlensä, Tuut tuut, tammikuussa 2021. Sen jälkeen häneltä on julkaistu kaksi kappaletta, ja ensi vuoden alussa on vuorossa debyyttialbumi.

Kappaleen YouTube-linkki: www.youtube.com/watch?v=ACfPGQMQs4M

Kappaleen Spotify-linkki: https://open.spotify.com/album/33VPqHMDrtBfVVKZqX68RQ