Niko Kivelä Kommunikaatio yhdistetylle rock- ja stand up -kiertueelle

 - Uusi single Missä isät? kuultavissa Spotifyssä
- Kokoonpanossa myös Mikko Kosonen ja Ville Kela

Niko Kivelä yhdistää stand upin ja rockin uuden yhtyeensä Niko Kivelä Kommunikaation kanssa ja jatkaa samaa kantaaottavaa linjaansa kuin stand up -lavoillakin. Biisien tekstit täydentävät ja syventävät Nikon stand up -tarinoita riffien, hien ja raskaan rockin poljennon sävyttäminä. Niko Kivelä Kommunikaatiossa soittavat Nikon kanssa kitaristi Mikko Kosonen ja rumpali Ville Kela. Vapaaseen kasvatukseen kantaa ottava yhtyeen ensimmäinen single Missä isät? on kuultavissa Spotifyssä.

Yhtyeen tekstit perustuvat Nikon huumoriin, mutta esiintymiset ovat rock-keikkoja, jotka yhdistävät stand upin ja rockin. Keikalla Niko kertoo tarinan, jonka jälkeen yhtye soittaa siitä biisin. Niko Kivelä Kommunikaation ilmaisuun ovat vaikuttaneet raskas rock, punk, hiphop ja 90-luvun konemusiikki. Tärkeintä tässä kaikessa ovat lavapresenssi, vahva tenho ja läsnäolo. Ja hiki. Osviittaa tulevasta antaa bändin yhteenlaskettu ansioluettelo, joka on rikas läpileikkaus Suomen koko 2000-luvun viihdekentästä.

Niko kommentoi uutta aluevaltaustaan: “Stand up on ollut minulle paras tapa ilmaista itseäni, mutta nyt siinä rinnalla on myös toinen työkalu, rock. Molempien avulla voi ottaa kantaa epäkohtiin, mutta eri tavalla, mikä sopii minulle hyvin. Maailma on avoin. Tervetuloa!

Tämän kaiken voi nähdä ja kuulla Nikon ja Kommunikaation yhdistetyllä stand up ja rock-kiertueella helmikuusta 2022 lähtien:

4.2.2022 Tampere, Olympia
5.2.2022 Hämeenlinna, Suisto
12.2.2022 Kouvola, House of Rock
13.2.2022 Helsinki, Tavastia
18.2.2022 Turku, Apollo
19.2.2022 Kuopio, Sawohouse Underground
25.2.2022 Tuusula, Krapin paja
26.2.2022 Lahti, Möysän Musaklubi

https://www.facebook.com/NikoKivelaKommunikaatio