Naked Attraction Suomi jatkuu discovery+-palvelussa

On jälleen aika riisua vaatteet ensitreffeillä, kun vuoden takainen hittireality saa jatkoa.

Discovery+-palvelussa julkaistiin vuosi sitten uudenlainen deittiohjelma Naked Attraction Suomi, joka nousi välittömästi puheenaiheeksi ja katsojahitiksi. Sarjassa etsitään rakkautta käänteisessä järjestyksessä – ensin tavataan ilman vaatteita, ja vasta sitten mennään pukeutuneina ensitreffeille. Vetovoiman käsite näyttäytyy uudessa valossa, kun kumppanin valintakriteerinä toimii ainoastaan toisen keho.

Nyt Naked Attraction Suomi tekee odotetun paluun – entistä isompana! Uudella 2. kaudella nähdään 12 jaksoa, joissa rohkeat ja leikkimieliset osallistujat etsivät itselleen deittiseuraa ilman rihmankiertämää. Mukana on niin pari- kuin nelikymppisiä erilaisista taustoista tulevia ihmisiä, aina opiskelijasta sairaanhoitajaan ja seksityöläiseen.

Ohjelmaa luotsaa erityistason seksuaaliterapeutti Marja Kihlström, joka sanoittaa jaksojen tapahtumia lempeällä ja tilannetajuisella asiantuntemuksella. Jokainen osallistuja on arvokas omana itsenään, ja heitä yhdistää tärkeä viesti: kaikki ovat liikkeellä kehopositiivisuuden asialla.

Ohjelman Discoverylle tuottaa Moskito Television.

Naked Attraction Suomi
discovery+ kaksi jaksoa perjantaisin
3.12. alkaen

Lisätiedot:

www.discoveryplus.fi