Koronapassi käyttöön myös Rauman teatterissa

Rauman teatteri ottaa esityksissään käyttöön koronapassin. Koronapassi on sidoksissa alueellisiin voimassa oleviin rajoituksiin. Lounais-Suomen aluehallintoviraston 19. marraskuuta antaman päätöksen mukaan yleisötilaisuuksia koskevat rajoitukset ovat Satakunnassa voimassa 22.11.2021 alkaen.

Rajoitusten vaihtoehtona Rauman teatterin esityksissä kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta vaaditaan koronapassi 22.11.2021 alkaen. Rauman teatterin esityskausi jatkuu siis suunnitellun esitysaikataulun mukaan.

Katsojilta tarkastetaan koronapassi ja henkilöllisyystodistus heti sisääntulon yhteydessä. Toiveena onkin, että katsojat lataavat koronapassin hyvissä ajoin ennen teatteriin saapumista. Sisääntulon sujuvoittamiseksi koronapassi ja henkilöllisyystodistus on hyvä olla jo valmiiksi esillä.

Mikäli katsojalla on lippu, mutta ei voimassa olevaa koronapassia, niin liput on mahdollista siirtää myöhempään esitykseen. Vaihtoehtoisesti liput voi myös vaihtaa samanarvoiseen Rauman teatterin lahjakorttiin. Lippujen siirto tai vaihto lahjakorttiin tulee tehdä ennen esitystä. Siirto tai vaihto onnistuu helpoiten Rauman teatterin nettisivuilta löytyvät peruutuslomakkeen kautta.

Lisätietoa koronapassin käytöstä ja teatteriin saapumisesta löytyy Rauman teatterin nettisivuilta: https://raumanteatteri.fi/ohjelmisto/turvallisesti-rauman-teatteriin/

Lounais-Suomen aluehallintoviraston yleisötilaisuuksia koskeva päätös on voimassa Satakunnassa 22.11.-22.12.2021. Rauman teatterin vuoden 2021 esityskausi päättyy 11.12.2021.