Evelina ja WSOY julkaisevat artistin itse kuvittaman ja ideoiman lukuvuosikalenterin kesäkuussa

Evelina ja WSOY julkaisevat artistin itse kuvittaman ja ideoiman lukuvuosikalenterin kesäkuussa

Kotimaisen musiikin supertähden Evelinan ideoima ja kiehtovasti kuvittama Auringon ympäri -kalenteri julkaistaan WSOY:n kustantamana lukuvuodelle 2022–2023. Astrologisen tunnelman omaavassa, virkistävän erilaisessa kirjassa tuodaan kuvin esille kaikenlaisia kehoja sekä tärkeitä merkkipäiviä: kalenteriin on poimittu mukaan muun muassa Älä laihduta -päivä, Maailman mielenterveyspäivä ja Maailman autismitietoisuuden päivä. Lukuisia inspiroivia värityskuvia sisältävä lukuvuosikalenteri tulee myyntiin kesäkuussa.

Oon unelmoinut jo pitkään, että saisin esitellä mun taidetta muutenkin kuin musiikin kautta. Piirtäminen, astrologia ja paperikalenterit ovat vahvasti läsnä mun jokapäiväisessä elämässä, ja ne yhdistyvät ideoimassani uudenlaisessa kalenterissa mielestäni täydellisellä tavalla. Oon tosi ylpeä lopputuloksesta ja toivon, että tää kalenteri tuo ihmisille iloa ja helpotusta arkeen!” Evelina kommentoi.

Viime vuonna Def Jam Recordings Finland -levymerkille ensimmäisenä artistina kiinnitetty Evelina julkaisi elokuussa viimeisimmän singlensä Me ei kuuluta toisillemme ft. ANI, joka on ollut yksi syksyn kuunnelluimpia kotimaisia hittejä. Kultarajan ylittänyt single on pysynyt julkaisustaan asti Suomen 50 striimatuimman kappaleen joukossa Spotifyssa sekä yhdeksän viikkoa suomalaisradioiden 50 soitetuimman biisin kärjessä.

Evelina on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi tämän hetken kuunnelluimmista ja seuratuimmista kotimaisista tähdistä. Hänen albuminsa 24K (2016), SOS (2019) ja III (2020) ovat keränneet yhteensä yli huimat 205 miljoonaa striimiä ja jokainen debytoi albumilistan kärkikolmikossa. Vuonna 2018 vuoden naissolistina palkitulla artistilla on yhteensä kymmenen Emma-ehdokkuutta. Evelina saa myös paljon kiitosta ottamalla kantaa tärkeisiin ja ajankohtaisiin aiheisiin some-kanavissaan, joissa hänellä on yhteensä yli 230 000 seuraajaa. Artistin alustoilla on usein puhetta esimerkiksi kehorauhasta, ulkonäköpaineista, tasa-arvosta ja naisten oikeuksista.

Evelina somessa:
Instagram / TikTok / Facebook