Menestysreality Atlantin yli saa jatkoa TV5:lla ja discovery+-palvelussa

Viisi julkisuudesta tuttua suomalaista ottaa vastaan elämänsä haasteen Atlantin valtameren tyrskyjen vietävänä – meriseikkailu starttaa huomenna!

TV5-kanavalla on seurattu kahden kauden verran ainutlaatuista, äärimmäisen haastavaa ja ennen kaikkea ikimuistoista purjehdusta Atlantin valtameren yli. Ensi syksynä Atlantin yli saa odotettua jatkoa uuden 3. kauden myötä.

Lähdön tunnelmat ovat käsillä, kun purjevene Lintu irtoaa huomenna satamasta luottokapteeni Kenneth ”Kentsu” Thelenin kipparoimana. Joel Harkimon luotsaamalle Atlantin ylitykselle lähtevät tubettaja ja laulaja-lauluntekijä Sara Forsberg, yrittäjä ja ex-malli Anne Kukkohovi, tv-viihteen moniottelija ja Duudsonien voimahahmo Jarno Laasala, valovoimainen poptähti Pete Parkkonen sekä useissa maissa palkittu huippukokki Michael Björklund. Kokeneet vahtipäälliköt Atlantin tyrskyissä ovat itseoikeutetusti veneen omistaja Jyrki Mäki sekä kokenut purjehtija ja pelastusvastaava Patrick Neuhaus.

Tällä kertaa purjehtijat haastetaan isommin kuin koskaan: merimaileja kertyy enemmän, kun matka aloitetaan mantereen puolelta. Lähtösatamasta, Portugalin kauniista Cascaista, on määrä purjehtia kolmessa viikossa Karibian Saint-Martinille.

Matka on pidempi ja riskit suuremmat. Miten ainutlaatuinen joukko selviää yhdessä keskellä valtamerta? Entä miten yksilöt selviävät eristyksen tuomista haasteista, kun on pakko opetella purjehtimaan? Kukaan heistä ei vielä tiedä, minkälaisia myrskyjä eteen tulee, merellä tai mielessä.

Atlantin yli 3. kausi nähdään TV5:lla ja discovery+-palvelussa syksyllä 2022. Sarjan Discoverylle tuottaa Rabbit Films.

 

Lisätiedot:

www.discoveryplus.fi