Brädi teki tunnuskappaleen koko perheen seikkailuelokuvaan Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka

Kuuntele Heijastin tai katso musiikkivideo täältä!

Heijastin on räppäri Brädin tekemä tunnuskappale koko perheen seikkailuelokuvaan Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka. Väinö Weckströmin ja Jarkko Felinin ohjaama odotettu elokuva tulee ensi-iltaan keväällä 2022.

Elokuvan tuotantotiimi otti Brädiin yhteyttä, koska heidän mielestään Lahdessa kuvatun ja pääosin lahtelaisvoimin toteutetun elokuvan tunnuskappale piti saada myös lahtelaiselta ja tekijältä.

Ja uskallanpa sanoa, että kukapa on lahtelaisempi artisti, kuin minä, haha! Mä olin aika otettu, että kysyttiin, ja mielenkiinto heräsi heti. En ole pitkällä urallani aiemmin elokuvayhteistyötä tehnytkään, ja kun näin leffan raakaversion, tykkäsin siitä niin paljon, että oli päivänselvää, että lähden mukaan”, Brädi kertoo.

”Biisillä kuvittelin leffan kundit aikuisina. Elämä on heittänyt heidät erilleen ja kohdellut kumpaakin hieman eri lailla. Lapsuuden ystävyys kuitenkin kantaa edelleen vaikeiden aikojen ja pelkojen yli. Tavoitteenani oli saada mukaan elokuvan ydinteemat, ja tehdä biisi, joka sopii sekä elokuvaan, että tulevalle levylleni. Se oli haastavaa, mutta olen kappaleeseen erittäin tyytyväinen. Kädet olivat vapaat, ja oli ilo huomata, että valitsemani kulma oli tuotannolle välittömästi mieleen, niin kuin tietysti myös lopputulos.”

-Lisätietoja Etsivätoimisto Henkka & Kivimutka -elokuvasta: FINNKINO

Brädin seuraava virallinen sinkku julkaistaan alkuvuodesta 2022 ja albumia on lupa odotella ensi vuoden kesäksi.

BRÄDI LIVE

30.11 - Club Lola, Tampere
3.12 - Yksityistilaisuus, Lahti
4.12 - Point Bar, Kouvola
5.12 - Tori, Lahti (S)
9.12 - Yksityistilaisuus, Vierumäki
11.12 - Ravintola Kallio, Rauma
17.12 - Supper Club, Tampere
25.12 - Mössö, Lahti (LAHTI UNITED)
31.12 - Wanha Työski, Hamina

Instagram | Facebook