Lordin seitsemän albumin mittainen Lordiversity-jättiläinen julkaistiin tänään!

Merry Blah Blah Blah vie erilaisiin joulun lahjatunnelmiin

Jo aiemmin useammilla makupaloilla faneja hemmotellut Lordi pääsee tänään viimein paljastamaan koko seitsemän albumin Lordiversity-boksinsa. Täysin uusista albumeista koostuva paketti on nyt julkaistu fyysisenä versiona, ja diginä maailmalle on saatu ensimmäiseksi Superflytrap-albumi. Muut kuusi levyä seuraavat talven mittaan stream-putkessa; Skeletric Dinosaur, The Masterbeast, Abusement Park, Humanimals, Abracadaver sekä Spooky Sextravaganza.

Lordi julkaisi jo keskiviikkona erilaista joulumieltä herättelevän Merry Blah Blah Blah -singlensä, johon tehty animaatiovideo on Mr. Lordin käsialaa. Jo elokuussa alkaneen urakan hienon lopputuloksen voi nyt nähdä täällä.

Lordi suuntaa ensi maaliskuussa Euroopan-kiertueelle Sabatonin ja The HU:n kanssa. Kiertue alkaa maaliskuun 4. Oslosta ja päättyy Kuopioon ja Helsinkiin 8.-9. huhtikuuta.

Liput kiertueelle ovat nyt myynnissä.

Ensi keväästä lähtien kauhun ystävillä on mahdollisuus päästä myös Lordi-kummitusjunan kyytiin, kun Lordin visualisoima kummitusjuna kiertää perinteikkään Tivoli Sariolan matkassa ympäri maata.

www.lordi.fi