Ensi viikolla perinteisen joulukiertueensa Hämeenlinnasta aloittava Club For Five julkaisi tänään tunnelmallisen version Tulkoon joulu -klassikosta. Kuuntele kappale täältä.

Tänään julkaistu Tulkoon joulu -kappale nousi useilla kultalevyillä palkitun Club For Fiven joulukiertueen ohjelmistoon vuoden 2019 kiertueella. Pekka Simojoen säveltämästä ja sanoittamasta joululauluklassikosta tuli nopeasti suositun a cappella -yhtyeen yleisön suosikki.

- Kyselyjä levytyksen perään alkoi tulla heti kun toimme oman versiomme mukaan Jouluna-kiertueellemme. Nyt, kun viime vuoden joulukiertue peruuntui ja tänäkään vuonna kaikki halukkaat eivät pääse joulukonserttejamme kuulemaan, on hienoa saada tulkintamme äänitteen muodossa maailmalle, iloitsee kappaleen sovittaja Jouni Kannisto.

- Monien rakastama ja toivoma Tulkoon joulu on kappale, jota on aina todella ihana esittää. Levytys studiossa oli ehdottomasti yksi tämän syksyn kohokohdista, kertoo Maija Sariola.

Kappale kuullaan myös osana ensi viikon perjantaina Hämeenlinnasta käynnistyvää Jouluna 2021 -kiertuetta. Kahdeksassa suomalaiskaupungissa vieraileva kiertue on juuri kaksikymmenvuotisjuhliaan viettäneen a cappella -yhtyeen neljästoista. Tuleva kiertue on yhtyeelle poikkeuksellinen. Viime vuonna kiertue jäi koronapandemian takia kokonaan väliin ja tuleva kiertue on viimeinen yhtyeen perustajajäseniin lukeutuvan Susanna Lukkarisen kanssa.

Toimintaansa jatkavalla Club For Fivella on suunnitelmia jo ensi vuodelle ja siitä eteenpäin, yhtye on luvannut kertoa uudesta laulajasta ensi vuoden puolella.

JOULUNA 2021 -KIERTUE
Pe 3.12.Hämeenlinna, Verkatehdas
La 4.12. Hanko, Hangon kirkko
Ti 7.12. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Ke 8.12.Porvoo, Tuomiokirkko
La 11.12. Espoo, Kulttuurikeskus
To 16.12. Tampere, Tampere-talo
La 18.12. Helsinki, Musiikkitalo
Ti 21.12. Lahti, Sibeliustalo

Jouluiset Show&Dinner -konsertit:
Pe 19.11. Helsinki, Kulttuuritalo
To 9.12. Turku, Logomo

Konsertit alkavat klo 19:00, paitsi Hanko klo 18:00. Espoossa ja Helsingin Musiikkitalossa myös lisäkonsertit klo 15:00.

Liput ja lisätiedot: www.clubforfive.fi ja konserttipaikkojen omat nettisivut

Club For Five on Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Taitavan viisikon joulumusiikista voi nauttia myös yhtyeen julkaisemilla joulualbumeilla: Rekiretki (2007), Jouluna (2013), Joulun parhaat (2016) , Jouluna Live (2018) sekä tänään julkaistulla Tulkoon joulu -singlellä.

facebook.com/clubforfive

twitter.com/clubforfive

instagram.com/clubforfive

youtube.com/clubforfive